Nyt voit selvittää, onko autossasi huijausmoottori - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Nyt voit selvittää, onko autossasi huijausmoottori

Volkswagen AG on julkaissut lisää tietoa tyypin EA 189 -dieselmoottoreista.

6.10.2015 15:57

Kaikkien VV-Auto Group Oy:n maahantuomien merkkien verkkosivuilta (http://www.volkswagen.fi, http://volkswagen-hyotyautot.fi, http://www.audi.fi, http://www.seat.fi) on nyt löydettävissä hakupalvelut, joilla asiakas voi itse tarkastaa, koskeeko VW:n päästöskandaali juuri omaa autoa.

Asiakas voi tarkastaa asian joko auton rekisterinumerolla tai 17-merkkisellä VIN-valmistenumerolla.

Merkkien verkkosivuilta löytyy myös lisätietoa ja vastauksia ja kysymyksiä -osio. Verkkosivuille laitetaan VV-Auton mukaan "lisätietoa sitä mukaan, kun sitä on saatavilla".

"Volkswagen AG on toistuvasti todennut, että kaikkia asiakkaita, joita tapaus koskee, informoidaan aktiivisesti – ja näin toimitaan jatkossakin", VV-Auton tiedote jatkaa.

Kun korjausratkaisu on selvillä, autot korjataan. Autot ovat teknisesti turvallisia, ja niillä voi ajaa normaalisti. Tapaus ei aiheuta tällä hetkellä toimenpiteitä asiakkaille.

Lokakuun aikana Volkswagen AG ja muut konsernin merkit, joita päästömanipulointi koskee, esittelevät tekniset ratkaisut ja toimenpiteet kullekin kansalliselle hyväksyntäviranomaiselle.

VV-Auton mukaan niitä asiakkaita, joita tapaus koskee, informoidaan tulevien viikkojen ja kuukausien ajan.

Skodan osalta tiedotuksesta Suomessa vastaa merkin maahantuoja Helkama-Auto Oy. Skodaa koskeva vastaava internet-sivu löytyy osoitteesta http://skoda-recallactions.skoda-auto.com/fi-fi/

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?