Matti Bergendahl Realian toimitusjohtajaksi - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Matti Bergendahl Realian toimitusjohtajaksi

Julkaistu: 13.1.2015 12:26

Bergendahlin edeltäjä sai potkut vain puolitoista vuotta aloittamisensa jälkeen.

Kiinteistönvälitys- ja isännöintikonserni Realian toimitusjohtajaksi ja Realia Groupin tytäryhtiöiden hallitusten puheenjohtajaksi on 1. maaliskuuta alkaen nimitetty Matti Bergendahl, Realia kertoo tiedotteessaan.

Ennen Realiaan siirtymistään Bergendahl toimi vuosina 2004-2014 terveydenhoitokonserni Mehiläisen toimitusjohtajana.

– Tavoitteenamme oli löytää Realian uudeksi toimitusjohtajaksi henkilö, jolla on vankka, menestyksekäs kokemus asiantuntijaorganisaatioiden ja -palveluiden johtamisesta alati muuttuvassa toimintaympäristössä, mielellään myös Suomen rajojen ulkopuolella. Matti Bergendahl täyttää nämä kriteerimme oivallisesti. Realian kannalta on olennaista, että Matilla on myös erinomaiset näytöt eri toiminta- ja kasvuvaiheissa olevien liiketoimintasegmenttien kehittämisestä, Realian hallituksen puheenjohtaja Kaj Hägglund sanoo tiedotteessa.

Viime vuoden elokuussa Realia erotti toimitusjohtajana vain puolitoista vuotta aiemmin aloittaneen Juha-Pekka Weckströmin. Erottamisen syyksi yhtiö sanoi luottamuspulan.

Realian väliaikaisena toimitusjohtajana ja tytäryhtiöiden hallitusten puheenjohtajana tämän jälkeen toiminut Ari Rantala jatkaa tehtävässään konsernin talousjohtajana.

Realia Group omistaa muun muassa Huoneistokeskuksen, SKV:n ja Huom!:n.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?