Uberin Corner Store haastaa Amazonin - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Uberin Corner Store tuo kondomit kotiin

Loppuivatko vaipat? Tarvitsetko kipulääkettä, kondomeita, suklaata tai vaikka jäätelöä? Uber-taksiyhtiön uusi palvelu tuo ne kotiisi.

Uberin toimintamalli mullistaa maailmaa. Se on suututtanut perinteisiä taksikuskeja ja yrityksiä mielenosoituksiin. Mutta myös Uber-kuskit ovat osoittaneet mieltään liian pienistä ansioista.

20.8.2014 10:19 | Päivitetty 20.8.2014 10:20

Taksipalvelua globaalisti mullistava Uber ilmoitti perustaneensa kokeellisen Corner Store -lähikaupan, josta tavarat saa kotiovelle.

Uber haastaa Amazonin, joka juuri aloitti jakelupalvelun Washington DC:ssä. Uberin palvelukokeilussa asiakkaat voivat tilata Uber-sovelluksen Corner Store -listalta tarvikkeita.

Sovellus toimii samaan tapaan kuin Uberin taksipalvelu. Kokeilussa jakelusta ei peritä maksua, ja ostosten hinta veloitetaan suoraan asiakkaan tililtä, joten käteistä rahaa ei tarvita, Uber kertoi blogissaan.

Kokeilun on määrä kestää muutamia viikkoja, mutta jos se osoittautuu suosituksi, sitä jatketaan ja laajennetaan.

Uberin palvelut perustuvat verkossa näkyvän palvelun kunkin hetken saatavuuteen ja palvelun varsinaisen toimittajan ja tilaajan reaaliaikaiseen vuorovaikutukseen. Yhteyksien ja rahan välittämisestä Uber ottaa siivun palvelun maksusta.

Yritys kokeilee ahkerasti toimintamallinsa laajentamista taksivälityksen ulkopuolelle, kirjoitti InTheCapital. Parissa kaupungissa on testattu muuttopalvelua, ja kimppakyytien välityspalvelu on juuri alkanut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?