Microsoft nimitti mobiilimiehen hallitukseen - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Microsoft nimitti mobiilimiehen hallitukseen

John W. Stanton

Julkaistu: 31.7.2014 13:45, Päivitetty 31.7.2014 13:45

Microsoftin uudelleenmiehitys jatkuu. Hallitusta on laajennettu uudella jäsenellä. Hän on pitkän uran mobiilibisneksessä tehnyt sijoittaja John W. Stanton.

John W. Stanton on tällä hetkellä aikaisen vaiheen sijoituksia tekevän Trilogy Equity Partners -yrityksen hallituksen puheenjohtaja ja Trilogy International Partnersin hallituksen puheenjohtaja. Viimemainittu operoi matkapuhelinverkkoja Keski- ja Etelä-Amerikassa ja Uudessa-Seelannissa.

Stantonin ura kattaa monia tunnettuja verkko- ja mobiiliyrityksiä, joskaan ne kaikki eivät ole loppupeleissä olleet voittajia. Tuorein asema on Clearwiren hallituksen puheenjohtajuus 2008 – 2013. Hän on toiminut myös McCaw Cellularissa, Western Wirelessissä ja VoiceStream Wirelessissä, jonka Deutsche Telekom osti ja nimesi uudelleen T-Mobile USA:ksi.

Hänestä tulee Microsoftin 11-jäsenisen hallituksen palkkiokomitean jäsen. Sen muut jäsenet ovat: puheenjohtaja John W. Thompson, Steve Ballmer, Satya Nadella ja Bill Gates. Nimityksestä uutisoi muun muassa  ZDNet.

Lisää aiheesta