Hanna Hiidenpalo siirtyy työeläkeyhtiö Elon sijoitusjohtajaksi - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Hanna Hiidenpalo siirtyy työeläkeyhtiö Elon sijoitusjohtajaksi

Työeläkeyhtiö Elon hallitus on nimittänyt uusia johtajia. LähiTapiolan sijoitusjohtajana työskennellyt Hanna Hiidenpalo on valittu uuden yhtiön sijoituksista vastaavaksi johtajaksi,

10.1.2014 15:35 | Päivitetty 10.1.2014 15:28

Hanna Hiidenpalo kuuluu myös Elon johtoryhmään.

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Elo syntyi, kun LähiTapiola Eläkeyhtiö ja Eläke-Fennia yhdistyivät. Uusi yhtiö aloitti toimintansa tämän vuoden alussa. Toimitusjohtaja Lasse Heiniö ja varatoimitusjohtaja Satu Huber valittiin tehtäviinsä jo keväällä, mutta yhtiön hallitus on tällä viikolla nimittänyt muita johtajia.

Heiniön, Huberin ja Hiidenpalon lisäksi johtoryhmään kuuluvat Keijo Kouvonen, Matti Carpén, Mika Ahonen, Mikko Karpoja, Erja Ketko ja Sarianne Kirvesmäki.

Kouvonen vastaa eläkkeistä ja vakuutuksista. Carpén huolehtii asiakkuuksista, kanavista ja ICT:stä ja Ahosen vastuulla ovat lakiasiat, suunnittelu ja viestintä. Karpoja on aktuaari ja vastuullinen vakuutusmatemaatikko.

Ketkon vastuulla on riippumaton riskien valvonta ja Kirvesmäen talous ja sijoitusriskien valvonta.

Hallitus nimitti myös sijoitustoiminnan johtoryhmän. Varsinaisen johtoryhmän jäsenistä siihen kuuluvat Heiniö, Huber, Hiidenpalo, Ketko ja Kirvesmäki. Heidän lisäkseen ryhmässä ovat arvopaperimarkkinoista vastaava Jonna Ryhänen, yritysrahoituksesta ja vaihtoehtoisista sijoituksista vastaava Eeva Grannenfelt sekä kiinteistöjohtaja Timo Stenius.

- - Uutistoimisto Startel, Helsinki, +358-9-122 4051; uutistoimisto.startel@sanoma.fi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?