Kiinalaislehti: Rovio ei aio listautua tänä vuonna - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Vesterbacka: Rovio ei listaudu Hongkongin pörssiin tänä vuonna

Angry Birds -peleistään tunnetulla Roviolla ei ole puutetta rahasta eikä aikeita listautua tänä vuonna ainakaan Hongkongin pörssiin, kertoo South China Morning Post.

16.8.2013 9:26 | Päivitetty 16.8.2013 9:26

South China Morning Post on haastatellut Rovion markkinointijohtajaa Peter Vesterbackaa, joka jäähdyttelee markkinoiden odotuksia yhtiön pörssilistauksesta. Vesterbackan mukaan yhtiö ei suunnittele listautuvansa Hongkongiin tänä vuonna.

Yhtiöllä on riittävästi rahaa, eikä sitä näin ollen tarvitse hakea pörssimarkkinoilta, Vesterbacka sanoi.

– Olemme juuri nyt täysin tyytyväisiä nykytilanteeseemme. Me kasvamme hyvin mukavasti ja voimme rahoittaa oman kasvumme. Jos meille tulee jossain vaiheessa tarve listata yhtiö, niin teemme sen.

Vesterbacka kertoi joulukuussa 2011 ajatuksesta Hong Kongiin listautumisesta. Aiemmin samana vuonna Rovion toimitusjohtaja Mikael Hed kertoi Rovion suunnittelevan listautumista New Yorkin pörssiin kahden tai kolmen vuoden kuluessa.

Vuosi sitten yhtiön talousjohtaja Mikko Setälä kertoi Dagens Industri -lehdelle, että Rovio olisi valmis listautumaan vuonna 2013. Hän sanoi tuolloin, että omistajat eivät ole tehneet päätöstä siitä, milloin listautuminen tapahtuu ja tapahtuuko se lainkaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?