Sanoman Hollannin yksikön ja Suomen aikakauslehtien toimitusjohtaja vaihtuu - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Sanoma vaihtaa keskeisiä mediajohtajiaan

Viestintäkonserni Sanoma uusii johtajistoaan. Sanoma Magazines Finlandin toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh ja Hollannin liiketoimintayksikön toimitusjohtaja Dick Molman jättävät tehtävänsä.

17.5.2013 10:47 | Päivitetty 17.5.2013 15:37

Suomalaisia aikakauslehtiä kustantavan Sanoma Magazines Finlandin toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh on eronnut tehtävästään tänään. Yhtiö sanoo alkavansa etsiä hänelle seuraajaa välittömästi.

Sanoma-konsernin pörssitiedotteen mukaan aikakauslehtipuolen toimitusjohtajuutta hoitaa nyt väliaikaisesti Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Anu Nissinen.

Konsernin mukaan Magazinesin tulevan johtajan tärkein tehtävä tulee olemaan yhtiön muutosvauhdin kiihdyttäminen.

Hollannin-toimintojenpomo lähtee

Sanoma-konserni vaihtaa myös Hollannin liiketoimintayksikkönsä vetäjää. Sanoma Media Netherlandsin toimitusjohtajana viimeiset seitsemän vuotta toiminut Dick Molman jättää yhtiön ensi vuoden alusta.

– Haemme nyt seuraajaa, jolla on Sanoman muutosprosessissa tarvittavat ominaisuudet. Yksi tärkeimmistä tehtävistä tulee olemaan tuote- ja palveluvalikoimamme kriittinen arviointi - olennaista ovat kiinnostavat brändit, jotka voivat menestyä tulevaisuuden monimediaisessa ja digitaalisessa ympäristössä, Sanoman toimitusjohtaja Harri-Pekka Kaukonen sanoo tiedotteessa.

Sanoma Media Netherlands sisältää Sanoman aikakauslehti-, televisio- ja online-liiketoiminnot Hollannissa.

Taloussanomat kuuluu Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?