Cencorp ja Sampo Pankki sopineet rahoitussopimusten voimassaolon jatkamisesta - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Cencorp ja Sampo Pankki sopivat rahoitussopimusten voimassaolon jatkamisesta

Julkaistu: 1.10.2012 18:54, Päivitetty 1.10.2012 18:54

Elektroniikan automaatioyhtiö Cencorp ilmoittaa sopineensa Sampo Pankin kanssa rahoitussopimusten voimassaolon jatkamisesta.

Cencorpilla on Sampo Pankin kanssa yhteismäärältään neljän miljoonaan euron rahoitussopimukset, jotka olivat voimassa 30. syykuuta asti. Uuden sopimuksen mukaan sopimukset ovat voimassa 30. marraskuuta asti.

Cencorp on myös sopinut Savcor Groupin ja Savcor Investin lainojen eräpäivien siirrosta marraskuun loppuun.

Cencorpilla on Savcor Groupilta oman pääoman ehtoiseksi vaihtovelkakirjalainaksi muutettu noin 1,2 miljoonan euron laina ja miljoonan euron laina Savcor Investiltä.

Savcor Group on lisäksi uusinut sitoumuksensa laina-ajan jatkamisesta huhtikuulle 2013, mikäli Cencorpin rahoitusasema sitä edellyttää.

Cencorp toteaa tiedotteessaan, että yhtiön rahoitusasema tulee käytettävissä olevien ennusteiden valossa olemaan edelleen tiukka. Yhtiö on myös aloittanut aiemmin tiedotetun mukaisesti osakeannin valmistelun.

Cencorp keskustelee lisäksi parhaillaan muiden rahoittajien kanssa myös muunlaisen rahoituksen järjestämisestä liiketoimintasuunnitelmansa ja julkaisemiensa kahden aiesopimuksen toteuttamiseksi.