Aamulehti harkitsee uutta sivukokoa

Mediakonserni Alma Mediaan kuuluva Aamulehti ilmoittaa aloittavansa lehtiuudistuksen suunnittelun. Sanomalehden sisältö, rakenne, osastot, liitteet ja organisaatio uudistetaan ensi vuoden aikana.

19.6.2012 16:11 | Päivitetty 19.6.2012 16:06

Myös lehden ja sen verkkopalvelun sisällöt poikkeavat jatkossa entistä enemmän toisistaan. Osana lehtiuudistusta harkitaan myös Aamulehden tulevaa sivukokoa. Aamulehti on Alma Median laajalevikkisin aluelehti.

Päätökset lehden koosta ja uudistuksen tarkemmasta aikataulusta tehdään myöhemmin. Alma Median tiedotteen mukaan Aamulehden uudistus jatkaa Alma Aluemedian uutta yhteistyötä ja organisoitumista viiden maakuntalehden ja 29 paikallis- ja kaupunkilehden kesken.

Alma Aluemedia tiivistää kuluvan vuoden aikana alue- ja paikallislehtien välistä yhteistyötä ja uudistaa yksikön kaikkien toimintojen, muun muassa paikallisen ja yhteisen sisällöntuotannon, toimintatavat. Uudistuksen myötä Alma Aluemedian henkilöstö vähenee 103,5 henkilötyövuodella, näistä irtisanottavia on enintään 44,5 henkilötyövuotta. Yhtiö kertoi yt-neuvottelujen tuloksesta viime viikolla.

Aamulehden uudistukseen vaikuttaa myös yhtiön uuden lehtipainon valmistuminen Tampereen Sarankulmaan ensi vuoden alkupuolella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?