HS: Varman johtajat ostivat eläkeyhtiön piilopirtin omaan käyttöönsä

Varman johtajat ostivat eläkeyhtiön omistaman piilopirtin omaan käyttöönsä vuonna 2005, Helsingin Sanomat kertoo. Pirtin ostaneiden johtajien mukaan talosta tehtiin puolueeton hinta-arvio.

3.3.2012 9:33 | Päivitetty 3.3.2012 9:34

Eläkeyhtiö Varman toimitusjohtaja Hannu Tarvonen, entinen toimitusjohtaja Paavo Pitkänen ja entinen varatoimitusjohtaja Asko Tanskanen ostivat kolmistaan yhtiön omistaman piilopirtin itselleen vuonna 2005, Helsingin Sanomat kertoo. Tarvosen mukaan Kolilla sijaitsevasta pirtistä tehtiin puolueeton hinta-arvio.

– Meidän kolmikko ilmoitti, että jos hinta osuu määrättyyn haarukkaan, niin meillä on halua ostaa se, Tarvonen sanoo HS:lle.

Kauppahintaa Tarvonen ei muista, mutta kaksi muuta ostajaa, Pitkänen ja Tanskanen, sanovat sen olleen yli 200 000 euroa. Kauppahetkellä vuonna 2005 Pitkänen tai Tanskanen eivät kumpikaan olleet enää Varman palveluksessa.

– Nyt jälkeenpäin voi tietenkin ajatella, että herättäkö tämä kysymyksiä. Mutta tästä tehtiin puolueettoman tahon hinta-arvio ja se toteutettiin sillä hinnalla, Tarvonen sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?