Sarasvuo siirtyy syrjään Trainers' Housen johdosta

Trainers' Housen toimitusjohtaja Jari Sarasvuo astuu syrjään ja uutena toimitusjohtajana aloittaa Vesa Honkanen.

25.1.2011 9:52 | Päivitetty 25.1.2011 11:22

Vesa Honkanen aloittaa Trainers' Housen toimitusjohtajana tänään. Hän on tähän asti ollut yhtiön varatoimitusjohtaja.

– Trainers’ Housen kiivaimmat menestysvuodet on luotsattu työnjaolla Vesa Honkanen toimitusjohtajana ja minä yrittäjän roolissa. Paluulta voittavaan yhdistelmään voi odottaa parempaa jälkeä, kuin mitä on saatu todistaa viimeiset pari vuotta, sanoo Sarasvuo yhtiön tiedotteessa.

Hän sanoo arvioivansa "runsaan kahden vuosikymmenen ja tuhansien happotestien kokemuksen perusteella", että hänen vahvuutensa ovat pikemmin asiakastyössä kuin organisaation hallitsemisessa.

– Olen röyhkeä ja leikkisä laituri, hän kuvaa itseään.

Sarasvuo on ehdolla yhtiön hallitukseen maaliskuun lopulla pidettävässä yhtiökokouksessa. Hän jatkaa yhtiön palveluksessa keskittyen asiakastyöhön ja palvelukonseptien kehittämiseen.

Trainers' Housen hallitus on päättänyt, että konserni tekee Sataman ja Trainers' Housen yhdistymisestä syntyneestä liikearvosta noin 14,4 miljoonan euron arvonalennuksen. Hallitus arvioi, että yhtiön jatkuvat liiketoiminnat jatkavat tulevaisuudessakin selvästi kannattavina. Hallitus on kuitenkin päättänyt alentaa arvonalentumistesteissä käytettäviä arvioita tulevien vuosien kannattavuudesta ja liikevaihdon kasvusta.

Nyt julkistetun arvonalennuksen jälkeen Trainers' Housen taseessa on jäljellä liikearvoa noin 25,8 miljoonaa euroa. Arvonalennus kirjataan viime vuoden tulokseen kertaeränä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?