Hesburger: Tämä on suosiomme salaisuus

Hampurilaisketju Hesburgerissa käydään parhaillaan läpi sukupolvenvaihdosta. Toimitusjohtaja Kari Salmela joutuu ottamaan isänsä paikan pikaravintola-alan äärimmäisessä myllerryksessä, jota sekoittanee pahiten hampurilaisjätti Burger Kingin saapuminen Suomeen. Hesburger luottaa kuitenkin vahvasti suosioonsa ja porskuttaa vauhdilla eteenpäin, kertoo Niki-lehti.

| Päivitetty

Hesburgerin toimitusjohtaja Kari Salmela puristaa perheyhtiönsä menestystekijän yhteen sanaan: majoneesiin.

– Valttikorttimme on aina ollut maku, ja tässä yhteydessä puhumme nimenomaan majoneesista, Salmela sanoo Sinebrychoffin asiakaslehti Nikin haastattelussa.

Salmelan mukaan majoneesin menekki on  niin hurjaa, että Hesburger laajentaa parhaillaan Kaarinan-tehdastaan. Majoneesi pitää saada riittämään yhä kasvavaan kysyntään ulkomaille saakka, toteaa Salmela. 

Hampurilaisketju kertoo valmistavansa käyttämänsä majoneesin itse Kaarinassa. Kastikkeen resepti on yhtiön tarkoin varjeltu salaisuus. 

Niki-lehdessä Salmela kertoo myös Hesburgerin terveystrendeistä. Hampurilaisyritys haluaa vastata kuluttajien toiveisiin myös tällä saralla, vaikka sen tukipilarina toimiikin paksu ja rasvainen majoneesi.

– Valikoimassamme on jo paljon terveellisiä tuotteita, kuten hampurilaiset, salaatit ja porkkanat, listaa Hesburger-Salmela. 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?