Lidl-tuotteet maistuvat parhailta - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Lidlin ruoka maistuu parhaalta

Saksalaisella Lidlillä on parhaan makuiset ja laatuiset tuotteet, ainakin jos brittejä on uskominen. Lidl voitti äskettäin tukuttain palkintoja arvostetussa kaupan omien merkkien eli niin sanottujen private label -tuotteiden kisassa.

20.5.2010 15:23 | Päivitetty 20.5.2010 19:52

Lidl voitti peräti 11 palkintoa brittien Grocer Own Label Excellence Awards -kilpailussa. Se on Lidlin kaikkien aikojen ennätys. Vuonna 2009 saksalainen halpakauppa nappasi voitot kolmessa eri kategoriassa.

Tänä vuonna kultasijoille ylsi Lidlin Luxury Fruit & Nut -mysli. Muun muassa Lidlin Camembert-juusto ja Coleslaw-salaatti rankattiin myös voittajiksi.

Brändikilpailu käytiin niin uusien kuin jo  tuttujen tuotteiden kesken – kunhan ne olivat viime viikolla saatavilla kaupoissa.

Tuomaristo arvioi tuotteita sekä maun, sisällön, ulkomuodon, pakkauksen, innovaation että hinnan suhteen.

Britit suosivat Lidlin ohella muun muassa toisen saksalaisketjun eli Aldin omia tuotteita. Aldin panostus private label -tuotteisiin näkyi kisassa, sillä se kaappasi myös monta ykkössijaa.

Niin ikään brittiläisten kauppaketjujen Tescon ja Marks & Spencerin tuotemerkit saivat huomattavaa kunniaa vuosittaisessa brändikisassa. 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?