Uusi SingStar myi heti platinaa

Suomen pelimyynnin kärkeen ampunut karaokepeli SingStar SuomiRock on myynyt jo yli 20 000 kappaletta, kun platinaan vaaditaan "vain" 20 000 kappaletta.

| Päivitetty

Peli julkaistiin kaksi viikkoa sitten ainoastaan PlayStation 2 -konsolille. Suomen virallista pelimyynnin listaa pitävän Figman mukaan SingStar-sarjaa on myyty Suomessa yhteensä jo noin 180 000 kappaletta.

- SuomiRock myi kultaa jo heti julkaisupäivänään ja platinarajakin on ylitetty reilusti. Artistien ja kappaleiden valintaan on panostettu paljon [ja samalla on] pyritty huomioimaan mahdollisimman laaja käyttäjäkunta, PlayStationin markkinointipäällikkö Suman Rath miettii menekin syitä.

Jotain SingStar SuomiRockin suosiosta kertoo se, että paljon mediassa huomiota saanut Xbox 360 - ja PS3-julkaisu Grand Theft Auto IV ei ole vieläkään saanut platinaa oltuaan kuitenkin myynnissä jo huhtikuun lopulta lukien.

Figman mukaan GTA IV on kummankin formaatin suhteen hieman alle platinarajan. Eli yhteenlaskettu myynti lienee kuitenkin jo lähellä 40 000 kappaletta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?