Rakentamaan Pohjoismaista organisaatiota - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Efecte tarvitsee kasvuunsa lisää tekijöitä

Kotimainen ohjelmistotalo Efecte kertoo vahvan kasvunsa jatkuvan pohjoismaisilla markkinoilla. Vuoden 2006 hyvä menestys tarkoittaa kasvua myös henkilöstön määrässä.

6.2.2007 11:28 | Päivitetty 6.2.2007 10:34

Toimitusjohtaja Jaan Apajalahden mukaan vuoden 2006 liikevaihto osoittaa jälleen voimakasta kasvua edellisvuoteen verrattuna. Erityisesti Efecten Ruotsin tytäryhtiön tulos ensimmäisenä toimintavuonna oli vahva, jota siivittivät merkittävät kaupat vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Osana kansainvälistymisstrategiaa yhtiö on nimittänyt maajohtajat Ruotsin, Tanskan ja Norjan tytäryhtiöihin. Suomen liiketoiminnasta ja asiakkuuksista vastaa pitkään myynnin johtotehtävissä toiminut maajohtaja Juha Berghäll.

Yhtiö aikoo rekrytoida henkilöstöä lähiaikoina erityisesti kotimaan tuotekehitykseen ja palvelutiimiin sekä pohjoismaisiin tytäryhtiöihin.

- Vuosi 2006 oli jälleen erittäin menestyksekäs, ja organisaatiomme on kasvanut miltei 70 osaajaan Pohjoismaissa. Voimakkaan kansainvälistymisenkin aikana yhtiön kannattavuus ja vakavaraisuus ovat pysyneet erinomaisella tasolla, mikä on osoitus hallitusta kasvusta.

- Tavoitteenamme onkin, että muutaman vuoden sisällä yli puolet liikevaihdosta tulee Suomen ulkopuolelta. Tätä pohjoismaista kasvustrategiaa vahvistavat myös uudet maajohtajanimityksemme, Apajalahti sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?