Keskittyy ydinliiketoimintaansa - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Aspocomp myy moduulit Selmicille

Elektroniikkateollisuudelle liitäntäratkaisuja toimittava Aspocomp myy moduuliliiketoimintansa kemiläiselle Selmicille. Kauppahintaa osapuolet eivät kerro. Moduulivalmistuksen 150 työntekijää siirtyvät Selmicin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

9.8.2006 10:40 | Päivitetty 9.8.2006 9:41

Moduuliliiketoiminta on tuonut noin 10 prosenttia Aspocompin liikevaihdosta. Liiketoiminnan ensimmäisen vuosipuoliskon liikevaihto oli 7,2 miljoonaa euroa ja liiketappio 0,2 miljoonaa euroa.

Kaupan lisäksi yhtiöt ovat sopineet Aspocompin Oulun moduulitehtaan kiinteistön pitkäaikaisesta vuokraamisesta Selmicille.

- Moduulien myynnin ansiosta Aspocomp voi nyt keskittyä ydinliiketoimintaansa eli korkean teknologian piirilevyjen valmistukseen, kilpailukyvyn kehittämiseen ja pääasiakkaiden palvelemiseen, toimitusjohtaja Maija-Liisa Friman toteaa tiedotteessa.

Selmic tarjoaa mikromoduulikomponentteja, prosessi- ja suunnittelupalveluita sekä tuotekonsepteja mm. telekommunikaatio-, mittaus-, turva- ja terveydenhoitotekniikan asiakkaille Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Yhtiö työllistää noin 50 henkilöä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?