Tietotalo sai pääomapotin Hiidenkiveltä

Sijoitusyhtiö Hiidenkivi Investments on tehnyt 750 000 euron pääomasijoituksen vaativiin verkko- ja ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneeseen Tietotaloon. Pääomasijoitus vahvistaa Tietotalon taserakennetta ja antaa paremmat jatkoedellytykset kasvulle.

5.6.2006 10:50

Tietotalon toimitusjohtaja Lars Holmström kertoo yhtiön tiedotteessa, että yhtiö on kasvanut jo monta vuota yli 50 prosentin vuosivauhtia.

- Palveluitamme arvostetaan, ja olemassa olevan kysynnän tyydyttämiseksi kasvun pitäisi jatkua saman tasoisena myös tulevaisuudessa. Omilla resursseilla kasvumahdollisuutemme olisivat kuitenkin pikkuhiljaa tulleet tiensä päähän.

Hiidenkivi Investmentsin omistaja, ohjelmistoyhtiö Stonesoft Oyj:n perustajana tunnettu Ilkka Hiidenheimo, lisää sijoituksen myötä omistusosuutensa Tietotalosta 13,2 prosenttiin. Hiidenheimo myös tulee mukaan Tietotalon hallitukseen ja auttaa ja neuvoo yhtiötä toiminnan kehittämisessä.

- Keskustelimme useiden eri pääomasijoitusyhtiöiden ja muiden sijoittajien kanssa, ja tämä järjestely sopi vahvasti yrittäjävetoiselle Tietotalolle parhaiten, kertoo hallituksen puheenjohtaja Sami Isoaho.

- Perustajien ja toimivan johdon kannalta alan tunteva, yrityksen pitkäjänteisestä kehityksestä aidosti kiinnostunut sijoittaja on teollisia pääomasijoittajia turvallisempi vaihtoehto, lisää Holmström.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?