Viisi työntekijää siirtyy - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Ementor ostaa Capnova Oy:n projektiliiketoiminnan

Julkaistu: 31.1.2005 13:19

Ementor Finland Oy vahvistaa omaa sovellusliiketoimintaansa ostamalla Capnova Oy:n projektiliiketoiminnan. Capnovan erityisosaamista on sähköisen asioinnin ja itsepalvelun tietojärjestelmien suunnittelu- ja toteutustyöt.

Projektiliiketoiminta siirtyy Ementorille 1.2.2005. Ementorin palvelukseen siirtyy Capnovasta viisi henkilöä.

Capnova Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka liiketoiminta on jakautunut Webhosting -palveluihin sekä ohjelmistoprojekteihin.

Yritys on toimittanut mittavia sähköisen asioinnin ja itsepalvelun verkkoratkaisuja yksityiselle ja julkiselle sektorille. Asiakkaina ovat olleet muun muassa EVTEK (Espoon Vantaan teknillinen ammattikorkeakoulu), Stadia (Helsingin ammattikorkeakoulu) ja TFiF (Tekniska Föreningen i Finland). Capnovan portaaliratkaisuja käyttää päivittäin yli 30 000 loppukäyttäjää. Ementor on pohjoismaisella tasolla merkittävä portaaliratkaisujen kokonaistoimittaja. Suomessa Ementorin toteuttamia portaaliratkaisuja käyttävät muun muassa. Finnairin lentohenkilöstö ja Tehy ry:n jäsenistö.

- Capnova halusi keskittää toimintansa omaan ydinosaamiseensa eli webhosting-palveluihin. Haimme samalla sovellusliiketoiminnalle ostajaa, jonka kanssa varmistamme tämän osa-alueen kehittymisen. Ementor haki sovellusliiketoiminnan osaajia, jolla on jo vahva näyttö osaamisestaan Suomessa, sanoo Capnovan hallituksen jäsen Ville Hurnonen.