Saariravintolathellivät herkuttelijaa

Julkaistu:

VALKOSAARIRavintola NJKRavintoloitsija: Royal Ravintolat.Keittiömestari: Henri Janson.Keittiön erikoisuus: ravintola luottaa perinteisesti rapuihin.Avoinna: ma–la klo 17–24, p. (09) 639 261.Asiakaspaikkoja: 250.Pääsy: Nyländska Jaktklubben rf:n lautta lähtee Eteläsataman Olympiaterminaalin vierestä Valkosaaren lähtölaiturista. Hinta 3,5 euroa lisätään ravintolalaskuun.+ Vierasvenesatama.KLIPPANRavintola Klippan PalaceRavintoloitsija: Klippan Palace, PalacenRanta Oy.Keittiöpäällikkö: Pekka Terävä, keittiömestari: Mikael Kyyhkynen.Keittiön erikoisuus: Terävän luoma ruokalista nojaa ensisijaisesti kotimaisiin, saaristosta touko–syyskuussa saataviin raaka-aineisiin.Avoinna: ma–la 17.30–24, p. (09) 633 408 Asiakaspaikkoja: 300, ulkotarjoilumahdollisuudet yli 1 000:lle.Pääsy: Ravintolan oma vene ajaa nonstoppina Eteläsataman Olympiaterminaalin vierestä Luodolle. Matkan hinta 5 euroa lisätään ravintolalaskuun.SÄRKKÄRavintola SärkänlinnaRavintoloitsija: Jukka-Pekka Repo. Ravintola kuuluu Solna ja Särkkä Oy:hyn, joka on osa Palaceravintoloita.Keittiöpäällikkö: Jukka-Pekka Repo.Keittiön erikoisuus: lämminsavustettu lohi, ennakkoon tilattava piknik-kori, ravun ystävien päivä 21. heinäkuuta.Avoinna: ma–la klo 17.30–24, p. (09) 1345 6756.Asiakaspaikkoja: yhteensä noin 270.Pääsy: Merenkävijät ry:n vene lähtee Ullanlinnan laiturista Ison Puistotien päästä kahvila Ursulan kohdalta. Matkan hinta 5 euroa maksetaan ravintolassa laskun yhteydessä.+ Ravintolan asiakkaille on varattu kolme vierasvenepaikkaa.UUNISAARETRavintola UunisaariRavintoloitsija: Pörssiravintola Oy.Keittiömestari: Esa Karilainen.Keittiön erikoisuus: kala monessa muodossa.Avoinna: ravintola tilauksesta, Café klo 10:stä klo 16:een saakka tai kysynnän mukaan pidempäänkin, p. (09) 636 870.Asiakaspaikkoja: ravintolasali 120, Café 60, kabinetti 20, terassi 250.Pääsy: Merisataman Liikenne Oy:n lähtölaituri on Merisatamantorilla, Kompassin laituri, hinta 3 euroa.LIUSKASAARIHSS RestaurantRavintoloitsija: Cafetering Oy, Timo Ojanaho ja Mikko Merivirta.Keittiöpäällikkö: Harri Backman.Keittiön erikoisuus: paistettua kateenkorvaa ja parman kinkkua perunaröstin kera, myydyin annos on kalalautanen.Avoinna: ti–pe klo 17 alkaen vähintään klo 23 asti, su–ma suljettu, p. (09) 27097040.Asiakaspaikkoja: 250.Pääsy: Helsingfors Segelsällskap rf:n lautta lähtee Merisatamanrannasta Kapteeninkadun päästä, hinta 3 euroa.+ Pursiseuralla on vierasvenepaikkoja, joita voi tiedustella HSS:n kansliasta numerosta (09) 633 637.SIRPALESAARI
VALKOSAARI

Ravintola NJK

Ravintoloitsija: Royal Ravintolat.

Keittiömestari: Henri Janson.

Keittiön erikoisuus: ravintola luottaa perinteisesti rapuihin.

Avoinna: ma–la klo 17–24, p. (09) 639 261.

Asiakaspaikkoja: 250.

Pääsy: Nyländska Jaktklubben rf:n lautta lähtee Eteläsataman Olympiaterminaalin vierestä Valkosaaren lähtölaiturista. Hinta 3,5 euroa lisätään ravintolalaskuun.

+ Vierasvenesatama.

KLIPPAN

Ravintola Klippan Palace

Ravintoloitsija: Klippan Palace, PalacenRanta Oy.

Keittiöpäällikkö: Pekka Terävä, keittiömestari: Mikael Kyyhkynen.

Keittiön erikoisuus: Terävän luoma ruokalista nojaa ensisijaisesti kotimaisiin, saaristosta touko–syyskuussa saataviin raaka-aineisiin.

Avoinna: ma–la 17.30–24, p. (09) 633 408

Asiakaspaikkoja: 300, ulkotarjoilumahdollisuudet yli 1 000:lle.

Pääsy: Ravintolan oma vene ajaa nonstoppina Eteläsataman Olympiaterminaalin vierestä Luodolle. Matkan hinta 5 euroa lisätään ravintolalaskuun.

SÄRKKÄ

Ravintola Särkänlinna

Ravintoloitsija: Jukka-Pekka Repo. Ravintola kuuluu Solna ja Särkkä Oy:hyn, joka on osa Palaceravintoloita.

Keittiöpäällikkö: Jukka-Pekka Repo.

Keittiön erikoisuus: lämminsavustettu lohi, ennakkoon tilattava piknik-kori, ravun ystävien päivä 21. heinäkuuta.

Avoinna: ma–la klo 17.30–24, p. (09) 1345 6756.

Asiakaspaikkoja: yhteensä noin 270.

Pääsy: Merenkävijät ry:n vene lähtee Ullanlinnan laiturista Ison Puistotien päästä kahvila Ursulan kohdalta. Matkan hinta 5 euroa maksetaan ravintolassa laskun yhteydessä.

+ Ravintolan asiakkaille on varattu kolme vierasvenepaikkaa.

UUNISAARET

Ravintola Uunisaari

Ravintoloitsija: Pörssiravintola Oy.

Keittiömestari: Esa Karilainen.

Keittiön erikoisuus: kala monessa muodossa.

Avoinna: ravintola tilauksesta, Café klo 10:stä klo 16:een saakka tai kysynnän mukaan pidempäänkin, p. (09) 636 870.

Asiakaspaikkoja: ravintolasali 120, Café 60, kabinetti 20, terassi 250.

Pääsy: Merisataman Liikenne Oy:n lähtölaituri on Merisatamantorilla, Kompassin laituri, hinta 3 euroa.

LIUSKASAARI

HSS Restaurant

Ravintoloitsija: Cafetering Oy, Timo Ojanaho ja Mikko Merivirta.

Keittiöpäällikkö: Harri Backman.

Keittiön erikoisuus: paistettua kateenkorvaa ja parman kinkkua perunaröstin kera, myydyin annos on kalalautanen.

Avoinna: ti–pe klo 17 alkaen vähintään klo 23 asti, su–ma suljettu, p. (09) 27097040.

Asiakaspaikkoja: 250.

Pääsy: Helsingfors Segelsällskap rf:n lautta lähtee Merisatamanrannasta Kapteeninkadun päästä, hinta 3 euroa.

+ Pursiseuralla on vierasvenepaikkoja, joita voi tiedustella HSS:n kansliasta numerosta (09) 633 637.

SIRPALESAARI

Ravintola Saari

Ravintoloitsija: Anne ja Sakari Tainio, A&S Restaurants Oy.

Keittiöpäällikkö: Mika Hindström.

Keittiön erikoisuus: Sirpalesaaren salaisuus eli lajitelma suomalaisia alkupaloja, sisäfilepihvi sekä tuore kala päivittäin.

Avoinna: ma–su klo 11.30–24, p. (09) 7425 5566.

Asiakaspaikkoja: ravintolasalissa noin 250, kabinetissa 12 ja ulkoterassilla noin 150.

Pääsy: Blueship Linen lautta lähtee Merisatamanranta 10:stä, Café Caruselin takaa, Pihlajasaaren laiturin vierestä. Hinta 3 euroa lisätään ravintolalaskuun.

+ Vierasvenepaikkoja omalle veneelle.

Kommentit

    Näytä lisää

    Näitä luetaan!
    1. 1

      Leski maksoi vuosia asuntolainaa, talo oli puolison nimissä – talouskoulutus on pelastanut jo 17 taloa pakkomyynniltä

    2. 2

      Vuorolisiä jopa 1 460 €/kk – näissä ammateissa tienataan eniten lisillä

    3. 3

      3 perhettä kiisteli homepommista, keskimmäinen joutui maksajaksi – ”Tuomioiden takana on paljon inhimillistä kärsimystä”

    4. 4

      42 000 euron sakot saanut Ilpo Kokkila: ”Suomalainen sakotussysteemi on räikein esimerkki aikansa eläneestä maailmasta”

    5. 5

      Työpaikan ”pakkohaku” kostautui Kirsille, 41 – unelmatöihin ei ollut enää asiaa

    6. 6

      Kommentti: 10 sytykettä seuraavaan finanssikriisiin

    7. 7

      Veikko Salli, 81, loi roskiksista menestysbisneksen – ”Olen urallani moneen kertaan suistunut ja ylös noussut”

    8. 8

      Kommentti: Pitäisikö ”työn välttelijöiltä” viedä tuet? Ei mitään hyötyä

    9. 9

      Viljami, 15, puhdistaa vanhoja golfpalloja ja myy ne voitolla – ”Olen suunnitellut jo vähän laajentamistakin”

    10. 10

      Timo Tirroniemi, 62, haki alkupääoman pankin takaoven kautta ja on nyt miljonääri

    11. Näytä lisää
    1. 1

      Leski maksoi vuosia asuntolainaa, talo oli puolison nimissä – talouskoulutus on pelastanut jo 17 taloa pakkomyynniltä

    2. 2

      Vuorolisiä jopa 1 460 €/kk – näissä ammateissa tienataan eniten lisillä

    3. 3

      Työttömyystuki yli 8 600 e/kk – ”Heitä on muutama Suomessa”

    4. 4

      3 perhettä kiisteli homepommista, keskimmäinen joutui maksajaksi – ”Tuomioiden takana on paljon inhimillistä kärsimystä”

    5. 5

      Kommentti: Pitäisikö ”työn välttelijöiltä” viedä tuet? Ei mitään hyötyä

    6. 6

      Veikko Salli, 81, loi roskiksista menestysbisneksen – ”Olen urallani moneen kertaan suistunut ja ylös noussut”

    7. 7

      Kommentti: 10 sytykettä seuraavaan finanssikriisiin

    8. 8

      Viljami, 15, puhdistaa vanhoja golfpalloja ja myy ne voitolla – ”Olen suunnitellut jo vähän laajentamistakin”

    9. 9

      42 000 euron sakot saanut Ilpo Kokkila: ”Suomalainen sakotussysteemi on räikein esimerkki aikansa eläneestä maailmasta”

    10. 10

      Työpaikan ”pakkohaku” kostautui Kirsille, 41 – unelmatöihin ei ollut enää asiaa

    11. Näytä lisää
    1. 1

      Mies maksoi 75,50 euron laskua käteisellä pankissa ja yllättyi – pankin mukaan tasarahalla ei kannata maksaa

    2. 2

      Olli Turusella, 33, on yli 30 sijoitusasuntoa ja velkaa yli miljoona euroa

    3. 3

      Työpaikan ”pakkohaku” kostautui Kirsille, 41 – unelmatöihin ei ollut enää asiaa

    4. 4

      Vuorolisiä jopa 1 460 €/kk – näissä ammateissa tienataan eniten lisillä

    5. 5

      Työttömyystuki yli 8 600 e/kk – ”Heitä on muutama Suomessa”

    6. 6

      42 000 euron sakot saanut Ilpo Kokkila: ”Suomalainen sakotussysteemi on räikein esimerkki aikansa eläneestä maailmasta”

    7. 7

      Uutuuskirja: Kirsti Paakkasen omaisuus Suomen lapsille – ”Suomi on palvellut minua hienosti”

    8. 8

      Leski maksoi vuosia asuntolainaa, talo oli puolison nimissä – talouskoulutus on pelastanut jo 17 taloa pakkomyynniltä

    9. 9

      Asunto odottaa ostajaa jopa kaksi vuotta – katso, miten pitkään asuntoa myydään eri paikkakunnilla

    10. 10

      Viljami, 15, puhdistaa vanhoja golfpalloja ja myy ne voitolla – ”Olen suunnitellut jo vähän laajentamistakin”

    11. Näytä lisää