2004010194 - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Eija Lampi EK:n lehden päätoimittajaksi

Julkaistu: 2.6.2004 18:45

Elinkeinoelämän keskusliitto julkaisee syyskuussa uuden lehden lehden, jonka päätoimittajaksi on valittu TT:n viestintäpäällikkönä vuodesta 1999 työskennellyt Eija Lampi. Samalla TT:n Teollisuustieto ja PT:n Palvelutyönantaja-lehti lakkautetaan.

Lehden tavoitteena on osaltaan vahvistaa keskusjärjestön alueellista toimintaa ja tehostaa elinkeinoelämän edunvalvontaa. Sen nimeä tai toimittajia Lampi ei vielä paljasta.

Millä tavalla EK:n jäsenille suunnattua tiedotusta on tarkoitus muuttaa?

– Uudessa lehdessä asioille pyritään antamaan kasvot. Meillä on käytössä suuri joukko asiantuntijoita, joiden tietämystä käytämme mahdollisimman hyvin. Pyrimme kertomaan jäsenillemme globaalista kilpailutilanteesta, EU:n kehittymisestä ja suomalaisen yhteiskunnan muutostarpeista.

Mikä on uuden lehden tehtävä?

– Lehden tehtävänä on valvoa elinkeinoelämän etuja ja tiedottamalla parantaa jäsenyritysten kilpailukykyä kansainvälisillä markkinoilla.

Kenelle lehti on tarkoitettu?

– Lehti on tarkoitettu ensisijaisesti EK:n jäsenille. Lehti postitetaan myös yhteiskunnan päättäjille, mutta massajakelua sille ei ole kaavailtu.

Kuinka tärkeä merkitys lehdellä on EK:n tiedotuksessa?

– Selvitystemme mukaan lehden merkitys jäsenillemme on erittäin suuri. Haluamme korostaa jäsenyrityksillemme, että kaikki ovat mukana kansainvälisessä kilpailussa. Pyrimme mahdollisimman hyvin ottamaan huomioon eri alojen yritysten tarpeet.

Tuoreimmat osastosta