TeliaSonera puolustaa asiakaskantaa uudella operaattorilla

Matkaviestinnässä loppuasiakkaita alkuvuonna menettänyt TeliaSonera perustaa uuden palveluntarjoajan houkuttelemaan käyttäjiä edullisilla hinnoilla.

17.5.2004 10:31

Uusi palveluntarjoaja, Tele Finland Oy, tarjoaa matkaviestinliittymiä TeliaSoneran verkossa. Tele Finlandin omistaa kokonaan TeliaSonera Finland, mutta konsernin mukaan tuore firma toimii itsenäisesti "ketteryyden maksimoimiseksi".

Yhtiöllä on oma johto ja oma brandi, koska sen palvelukonsepti eroaa TeliaSonera Finlandin palvelukonseptista. Palvelutarjonnan kehittäminen, myynti ja markkinointi hoidetaan TeliaSonera Finlandin organisaation ulkopuolella.

Yhtiön tavoitteena on tarjota kilpailukykyisesti hinnoiteltuja perusliittymiä matkaviestintään ja minimoida hallinnolliset kulut sekä markkinointi- ja toimituskustannukset. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty TeliaSonera Finlandin Tuotteet ja palvelut -yksikössä johtajana aiemmin toiminut Arto Heimonen.

Tele Finlandin perusliittymä tarjoaa puheluja kaikkiin liittymiin 0,12 eurolla minuuttia kohden ja tekstiviestejä kaikkiin liittymiin 0,07 eurolla viestiä kohden. Kuukausimaksu on 3,45 euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?