Liiketoimintakauppa - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Netsol nappasi AtBusinessin tietoturvan

Netsol Oy on ostanut AtBusiness Communications Oyj:n tietoturvaliiketoiminnan. Yhtiön mukaan nyt tehdyllä kaupalla vahvistetaan sen tietuturvaosaamista useilla erikoisalueilla.

13.4.2004 11:12

Henkilöstö siirtyy Netsolin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaupan jälkeen Netsolin palveluksessa on 20 tietuturvan ammattilaista.

Netsolin mukaan liikevaihto nousee tänä vuonna 3,5 miljoonaan euroon. Kauppa tekee Netsol Oy:stä yhden Suomen suurimman vain tietoturvaan keskittyneestä yrityksestä.

Netsol on vuonna 1996 perustettu yksityinen ja tietoturvan asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa tieturvaratkaisuja myös palveluna.Palvelut on räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin.

Netsolin alaa ovat muun muassa palomuuri, IDS/IPS, virustorjunta, kovalevynsalaus, roskapostinsuodatus ja vpn-palvelinpalvelut.

AtBusiness Communications Oyj keskittyy laajennettujen asiakasratkaisujen ohjelmistojen kehittämiseen ja toteuttamiseen. Yhtiössä työskentelee liiketoiminnan myymisen jälkeen 85 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2003 oli 6,8 miljoonaa euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?