Uutta fokusointia - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Efecte tarkensi strategioitaan

Julkaistu: 9.10.2003 9:21

Efecte Oy on tarkentanut strategiaansa ja fokustaan. Efecte Oy keskittyy jatkossa entistä selkeämmin organisaatioiden infrastruktuurin hallintatuotteisiin ja kansainvälistymiseen jälleenmyynti- ja kumppaniverkoston kautta.

Efecten mukaan muutokset tarkoittavat, että yhtiö on jatkossa asiakkailleen sisäisen infrastruktuurialueen selkeä kokonaistoimittaja.

Efecte aikoo kasvattaa tarjontaansa ja vakiinnuttaa asemansa liiketoiminta-alueen johtavana ratkaisutoimittajana. Se tarjoaa Efecten mukaan asiakkaalle etuja vähempinä ja harvempina ylläpidettävinä alustoina, kun yhä useammat tämän liiketoiminta-alueen ratkaisut on saatavissa samalla teknologia-alustalla samalta toimittajalta.

Efecten fokusointiin liittyy myös jälleenmyynti- ja kumppaniverkon vahvistaminen niin kotimaassa kuin ulkomailla. Yhtiö hakee parhaillaan aktiivisesti kumppaneita sopimustenhallintatuotteensa jakeluun kotimaasta ja pohjoismaista.

Efecte suuntaa vopimavaroja yrityksen fokusalueelle. Se keskittyy kasvattamaan tuotteidensa määrä fokusalueella yhden päätuotteen ja kahden sivutuotteen vuosivauhdilla. Käytännössä se merkitsee lisähenkilöstön palkkaamista tarpeen mukaan lähitulevaisuudessa.

Tuoreimmat osastosta