200308960 - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Talousjohtaja Silaskivi sai lähteä Elisasta

Julkaistu: 12.9.2003 19:07

Suursiivous jatkuu teleoperaattori Elisan johdossa. Torstaina teki viimeisen työpäivänsä Elisassa talous- ja rahoitusjohtaja Vesa-Pekka Silaskivi, joka vielä elokuussa esitteli yhtiön osavuosikatsausta yhdessä uuden toimitusjohtajan Veli-Matti Mattilan kanssa.

Ennen Silaskiveä Elisasta on lähtenyt jo melkoinen liuta johtajia. Vauhdikkaasti toimitusjohtajuuden aloittanut Mattila pani alkukesästä uusiksi miltei koko johtoryhmän.

Vanhan toimitusjohtajan Matti Mattheiszenin strategisesta johtoryhmästä kelpuutettiin tuolloin mukaan uuteen johtoryhmään vain Silaskivi ja Elisa networksin toimitusjohtaja Jukka Veteläsuo. Loput seitsemän saivat lähteä.

– Olen valinnut tähän tilanteeseen sopivan johtoryhmän ympärilleni, Mattila kommentoi elokuussa suursiivousta.

Mutta nyt siis Silaskivikin liittyi samaan häipyneiden sakkiin.

Silaskivi ei halua kommentoida lähdön syitä. Uutta leipäpuuta ei ole vielä.

– Viimeistelen syksyn ajan väitöskirjaani kilpailuoikeudesta ja ryhdyn sitten katselemaan töitä, Silaskivi totesi eilen.

Silaskiven tilalle talous- ja rahoitusjohtajaksi on nimitetty talousjohtaja Tuija Soanjärvi Tietoenatorista. Soanjärvi aloittaa Elisassa marraskuun alussa. Soanjärven tehtäviin Tietoenatorin talousjohtajaksi on valittu Timo Salmela, joka nykyisin toimii yhtiön Telecom & Media-liiketoiminta-alueen talous- ja hallintojohtajana. Salmela on ollut Tietoenatorin palveluksessa vuodesta 1996 lähtien.

Tuoreimmat osastosta