Aura Capital uutena - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Emic sai miljoonan euron pääomaruiskeen

Julkaistu: 30.4.2003 7:30

Palvelinohjelmien tehostusratkaisuja kehittävä oululainen Emic Networks Oy on saanut miljoonan euron pääomaruiskeen yhtiön pääomistajalta, Ledstiernan AB:lta ja uutena sijoittajana Aura Capital Oy:ltä. Yhtiö aikoo käyttää panokset etenkin tuotekehitykseen ja maailmanlaajuiseen markkinointiin.

Uusi rahoituskierros nostaa vuonna 2002 perustetun yhtiön kokonaispääoman 2,25 miljoonaan euroon.

Aura Capitalin toimitusjohtajan, Jukka Harjun mielestä Emic tarjoaa juuri oikeaa ratkaisua kasvaville tietokanta- ja internet-markkinoille.

- Olemme onnistuneet herättämään arvostettujen sijoittajien kiinnostuksen nykyisessä vaikeassa rahoitustilanteessa. Meihin tehty sijoitus osoittaa, että Emicin liiketoimintamalli on toimiva. Se osoittaa myös sijoittajien arvostavan tuloksia, joita tiimimme on saavuttanut tähän mennessä saadulla rahoituksella, Emic Networksin toimitusjohtaja Eero Teerikorpi iloitsee.

Emic Networks tarjoaa ohjelmistoja käytettävyyden, vikasietoisuuden ja suorituskyvyn tehostamiseen liiketoimintakriittisissä sovellusympäristöissä, kuten portaaleissa, sähköisissä kaupoissa ja jakelujärjestelmissä.

Tuoreimmat osastosta