Ratkaisu hahmottumassa - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Benefon kerää rahaa, aikaa vielä viikko

Julkaistu: 17.2.2003 16:56

Benefon on tarjonnut velkojille mahdollisuuden osallistua tarjousantiin niin, että tehdyt merkinnät voidaan maksaa myös kuittaamalla velkoja. Benefon kertoi maanantaina, että se on jo saanut huomattavan määrän merkintäsitoumuksia kansainvälisiltä sijoittajilta ja myös velkojilta

Benefonin hallitus on kokouksessaan päätynyt jatkamaan asian käsittelyä viimeistään 25. helmikuuta, koska kaikki luvatut merkintäsitoumukset eivät vielä ole saapuneet ja joissakin saapuneissa sitoumuksissa on varmennettavia yksityiskohtia.

Siihen mennessä valmisteilla olevan suunnatun tarjousannin samoin kuin tarvittavan siltarahoituksen yksityiskohdat pyritään selvittämään niin, että hallitus voi päättää merkintöjen hyväksymisestä ja päättämään annista.

Liittyen yhtiön rahoitusneuvotteluista 14. helmikuuta annettuun edelliseen tiedotteeseen yhtiön hallitus on käytyjen neuvottelujen pohjalta päätymässä suunnattuun tarjousantiin osakkeen kurssilla 0.34 euroa osakkeelta. Annin minimitavoitteena on kerätä 10 miljoonaa euroa ja nimellistavoitteena 20 miljoonaa tarvittavan siltarahoituksen lisäksi.

Tuoreimmat osastosta