Tyhjänä Kanatassa vuodesta 2001 - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Nokia tarjoaa vuokralle 14 000 neliötä liiketilaa

Julkaistu: 4.2.2003 7:45

Nokia on päättänyt vuokrata paloissa liiketilaa Kanadassa Kanatan kaupungissa, kun se ei löytänyt ottajaa koko rakennukselle. Ottawan lähellä sijaitseva Kanata on kärsinyt huipputekniikkayritysten talousvaikeuksista eikä liiketiloilla ole kysyntää. Nokian 14 000 kerrosneliömetrin rakennus on ollut tyhjänä sitten vuonna 2001 tapahtuneen valmistumisen.

Nokian rakennuksesta vastaava välittäjä Royal LePage Commercial Inc. lähestyi viime viikolla alueen kiinteistövälittäjiä sähköpostilla, jossa kehitettiin suoraan käyttämään vallitsevaa tilannetta hyväksi. Ottawa Business Journal kertoi sähköpostin sisällöstä:

- On aika pilkkoa rakennus pieniin osiin. On aika tarjota parin tuhannen neliön sopimuksia. On aika harkita joustavia vuokraehtoja, joustavia vuokria ja valmiita kokonaistoimituksia. Meillä on tilaa ja meillä on halua tehdä kauppoja. Onko teillä käyttäjä?

Jos Nokia saa osan kolmikerroksisesta rakennuksestaan vuokrattua, se voi ottaa osan myös omaan käyttöönsä. Business Journalin mukaan eräs mahdollisista koko rakennuksen vuokraajista voisi olla Corel Corporation, joka nykyinen vuokrasopimus päättyy ensi vuonna.

Tuoreimmat osastosta