Yhteistyötä syvennetään - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Axel Digital osakkaaksi Elisan webcasting-yhtiöön

Axel Digital Oy on hankkinut osuuden Elisa Communications Oyj:n yhtiöittämästä webcasting-toiminnasta. Osakkuuden on tarkoitus vahvistaa Axel Digitalin tutkimus- ja kehitystoimintaa internet-multimedian alueella, DeCo Media Oy:n hallituksen jäsen ja Axel Digital Oy:n toimitusjohtaja Perttu Hillman perustelee.

24.1.2003 8:53

Axel Digital ja Elisa Communications ovat tehneet webcasting-yhteistyötä jo menneet pari vuotta. Nyt yhteistyötä halutaan syventää DeCo Mediassa.

- Vuorovaikutteinen multimedia yleistyy voimakkaasti olipa siirtotie ja päätekanava sitten digi-tv, pc tai mobiililaite. On puhuttu pitkään konvergenssista, nyt se alkaa olla ajankohtaista ja palvelut vähitellen kuluttajien saatavilla, Hillman arvioi.

DeCo Median omistavat henkilöomistajien ja Axel Digitalin lisäksi Elisa Ventures Oy. Axel Digital ei ilmoittanut millaisella osuudella se on mukana uudessa yhtiössä.

Yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Elisa Communicationsin johtaja Pekka Perttula ja toimitusjohtajaksi on nimitetty Harri Pohjanlahti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?