Ennakkotiedot kertovat - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Jippiille tulossa tappiovuosi

Julkaistu: 20.12.2002 9:03

Jippii Group Oyj ennakoi perjantaina, että yrityksen tämän vuoden liikevaihto yltää 61-62 miljoonaan euroon. Viimeisen vuosineljänneksen kokonaistuloksen arvioidaan olevan tappiollinen ylimääräisestä erien ja kertaluonteisten erisen vuoksi.

Jippii Group -konsernin tammi-syyskuun 2002 osavuosikatsauksen yhteydessä on tuloutunut ylimääräistä liikevaihtoa ja tulosta. Kirjausten vaikutuksesta Internet- ja teleoperaattoriyksikön tammi-syyskuun julkistettu käyttökate, 6,3 miljoonaa euroa, oli 0,5 miljoonaa euroa liian korkea.

Jippiin mukaan ylimääräinen erä oikaistaan neljännessä vuosineljänneksessä, mikä rasittaa neljännen vuosineljänneksen tulosta.

Internet- ja teleoperaattori-yksikössä kehitys jatkuu Jippiin mukaan positiivisena. Yritys korostaa, että sekä brandi- että tuoteuudistus etenevät menestyksekkäästi. Sekä yksikön liikevaihdon että operatiivisen liiketuloksen arvioidaan kasvavan vuoden 2002 viimeisellä neljänneksellä.

Mobiiliviihde-liiketoiminnan kannattavuuden arvioidaan parantuvan aikaisemmin ennakoitua hitaammin liikevaihdon laskun ja uudelleenjärjestelykustannusten takia. Yksikön operatiivinen liiketulos paranee ennakoitua hitaammin.

Tuoreimmat osastosta