Jippiin ja Alvarez & Marsalin tiet erosivat

Jippii Group Oyj:n ja Alvarez & Marsalin välinen partnerisopimus on päättynyt. Sopimus solmittiin heinäkuussa 2002 ja sen tavoitteena oli Mobiiliviihde-yksikön kansainvälisen kasvun edistäminen.

8.11.2002 16:46

Jippiin mukaan yhteistyön aikana kartoitettiin sen mobiiliviihteen tulevaisuuden näkymiä ja rakennevaihtoehtoja. Yhteistyön perusteella tämän vuoden aikana mobiiliviihdeliiketoiminnan kehittämisen painopiste on siirretty kasvusta kannattavuuteen, ja liiketoimintaa kehitetään tämän suunnitelman mukaisesti.

Uudelleenlinjauksen johdosta tarve Alvarez & Marsalin kanssa tehtävään yhteistyöhön poistui, Jippiistä huomautetaan.

Sopimus perustui vahvasti Jippiin arvonnousuun pohjautuvaan korvaukseen. Alvarez & Marsalille mahdollisesti suunnattava osakemäärä oli sopimuksen mukaan enintään 10 miljoonaa kappaletta, joista kahdeksan miljoonaa voitiin merkitä optioilla merkintähinnan ollessa 0,80 euroa osakkeelta. Sopimuksen perusteella Alvarez & Marsalilla oli oikeus merkitä kolme miljoonaa Jippiin optiota heti.

Sopimuksen mukaisesti Alvarez & Marsal on merkinnyt kolme miljoonaa optiota, joiden merkintähinta on 0,80 euroa ja jotka ovat voimassa 31.12.2004 asti.

Jippiin ja Alvarez & Marsalin sopimuksen päätyttyä Alvarez & Marsalin mahdollinen oikeus enintään seitsemään miljoonan Jippiin osakkeen lisämerkintään on päättynyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?