Vattenfall ja Stena Adactum sijoittavat - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Song Networks saa uutta pääomaa

Song Networks Holding AB on solminut konsernin uudelleenjärjestelyä ja investointisuunnitelmaa tukevan sopimuksen vaihtovelkakirjojen haltijoiden komitean sekä uusien omistajien Vattenfall AB:n ja Stena Adactum AB:n kanssa.

9.10.2002 15:43

Data- ja teleoperaattori Song Networks solmi keskiviikkona sopimuksen vaihtovelkakirjojen haltijoiden komitean ja uusien omistajien Vattenfall AB:n ja Stena Adactum AB:n kanssa. Uudelleenjärjestelyn ansiosta Song Networks ilmoittaa olevansa käytännöllisesti katsottuna velaton ja rahoitukseltaan turvattu yhtiö, jolla on uudet vahvat omistajat ja laajentunut verkko.

Uudelleenjärjestelyssä Song Networksin vaihtovelkakirjalainoja vaihdetaan osakepääomaksi. Samalla uudet sijoittajat Vattenfall AB ja Stena Adactum AB sijoittavat yhtiöön lisää rahaa ja omaisuutta.

Järjestelyn odotetaan rahoittavan konsernia kunnes se on kassavirraltaan positiivinen vuoden 2004 toisella neljänneksellä. Vaihtovelkakirjojen haltijoiden komitea, joka edustaa noin 64 prosenttia vaihtovelkakirjoista, tukee yhtiön mukaan uudelleenjärjestelyä yksimielisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?