Neljä uutta jäsentä - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Vennamo Aldatan nuijan varteen

Julkaistu: 16.9.2002 12:29

Aldata Solution Oyj:n maanantaina pidetyssä varsinaisessa yhtiökokouksessa valittiin neljä uutta jäsentä hallitukseen. Pekka Vennamo äänestettiin heti kättelyssä hallituksen puheenjohtajaksi. Muut uudet nimet ovat Werner Brockhagen, Matti Hietala ja Jarmo Kalliola.

Ennestään yhtiön hallituksen jäseniä ovat Jere Lahti ja Peter Titz. Hietala ja Vennamo aloittavat ensimmäistä kauttaan Aldata Solutionin hallituksessa.

Hallitus piti järjestäytymiskokouksensa heti yhtiökokouksen jälkeen, jossa puheenjohtajaksi valittiin Vennamo ja varapuheenjohtajaksi Lahti.

- Seurasin Aldataa kolme vuotta ollessani sen suurimman yksittäisen osakkeenomistajan MachHitech AG:n hallituksen jäsen. Aldata on dynaaminen yhtiö ja toimii mielenkiintoisella kasvavalla alalla. Vähittäiskauppa on kehittymässä nopeasti sekä logististen järjestelmiensä että tietotekniikan osalta. Myös sähköinen liiketoiminta on vähitellen integroitumassa sen vakiintuneeksi osaksi, toteaa Vennamo.

Pekka Vennamo arvioi Aldatan yhtiökokouksen täydentämän hallituksen olevan monipuolisen kokemuksensa ansiosta voimavara yhtiön kehittämisessä. Hallituksen jäsenten kokemus kansainvälistymisprosesseista ja vähittäiskaupasta on Aldatalle sen nykytilanteessa arvokasta osaamispääomaa.