Vennamo ehdolla - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Aldata uusii hallitustaan näkemyserojen vuoksi

Julkaistu: 23.8.2002 9:54

Aldata Solution Oyj:n hallitus päätti perjantaina kutsua koolle ylimääräisen yhtiökokouksen yhtiön hallituksen täydentämiseksi. Ylimääräinen yhtiökokous pidetään 16. syyskuuta. Taustalla on kolmen ihmisen lähtö hallituksesta näkemyserojen vuoksi.

Aldatan hallituksen jäsenet Pekka Lundmark (hallituksen puheenjohtaja), Kai Seikku ja Jyrki Salo ilmoittivat perjantaina pidetyssä hallituksen kokouksessa eroavansa yhtiön hallituksen jäsenen tehtävistä. Eron syynä ovat näkemyserot yhtiön toiminnan kehittämisessä. Aldatan hallituksessa ovat tämän jälkeen Jere Lahti ja Peter Titz.

Aldata korostaa hallituksen olevan yksimielinen hallituksen aikaisemmin päättämästä strategisesta linjauksesta, jonka mukaan yhtiö on keskittynyt ydinliiketoimintaansa kaupan toimitusketjun hallinta- ja myymäläohjelmistoihin.

Aldata pitäytyy edelleen 8. elokuuta julkistamassaan kasvu- ja kannattavuusennusteessa. Vuoden 2002 liikevaihto on noin 61-64 milj. euroa. Vuoden 2002 liikevoitto ylittää vuoden 2001liikevoittotason. Kaupan ohjelmistojen ja turvajärjestelmien volyymi pysyy samana tai kasvaa vuonna 2002 verrattuna edellisvuoteen.

Vennamo ehdolla

Aldata Solution Oyj:n osakkaat Hitech Premium N.V., Mach Continuation, Mach II LP ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Varma-Sampo ovat saattaneet yhtiön hallituksen tietoon esittävänsä yhtiön hallituksen uusiksi jäseniksi Pekka Vennamoa, DI Werner Brockhagenia, DI Matti Hietalaa ja yhtiön toimitusjohtaja Jarmo Kalliolaa.