Packalén valittu Teamwaren nuijan varteen

Alma Median luotsaajana tunnettu Matti Packalén on valttu intranet-, extranet- ja internet-ratkaisuja toimittavan Teamware Groupin hallituksen puheenjohtajaksi. Packalén on kevään mittaan irtautunut Almasta ja hakenut uusia haasteita.

21.5.2002 10:08

Hallituksen jäsenvalinnat heijastavat Teamwaren mukaan huhtikuussa 2002 voimaan tullutta omistusrakennetta. Pääomasijoitusyhtiö 3i omistaa yhtiöstä 46 prosenttia, Fujitsu 43 prosenttia ja toimiva johto 11 prosenttia.

Teamwaren uuden hallituksen muodostavat Packalén, Paul G. Fullagar, Ken-ichi Hatta ja Rauno Toivonen. Hallituksen puheenjohtajana toimii Packalén.

Matti Packalén, 55, istuu useiden yritysten hallituksessa. Hän on toiminut muun muassa Alma Median ja Aamulehden sekä Kansan hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtana. Packalén on kuulunut myös Valmetin ja Nokian johtoon.

Rauno Toivonen, 37, on toiminut Teamware Groupin toimitusjohtajana huhtikuusta 2000. Ennen nimitystään Toivonen työskenteli yrityksessä useissa eri tehtävissä. Toivonen siirtyi Teamware Groupin palvelukseen Suomen Pankista 1996.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?