Kaksi uutta maajohtajaa - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

TJ Groupille uusi johtoryhmä

Asiakkuudenhallinnan ratkaisuja toimittavan TJ Group Oyj on nimittänyt uuden johtoryhmän. Yritys sai myös kaksi uutta maajohtajaa, jotka sijoittuvat Englantiin ja Tanskaan.

20.5.2002 13:23

Uuteen johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Mikko Setälä (46), talousjohtaja Anneli Saarikoski (47), tuotekehitysjohtaja Timo Lampola (38), tuoteliiketoimintajohtaja Jaana Tilander (41) ja palveluliiketoimintajohtaja Hannu Jokela (49).

Johtoryhmä supistui kolmella hengellä. Ryhmään aiemmin kuulunut tietohallintojohtaja Marco Ylitörmä on nykyisin tytäryhtiö TJ Group Servicesin toimitusjohtaja, aiemmin tuoteliiketoiminnasta vastannut Espen Halvorsen on siirtynyt TJ Groupin johdon konsultiksi ja lakkautetun kenttäjohtajan tehtäviä hoitanut Tom Ivar Solbakken ei ole enää yhtiön palveluksessa.

Englannin maajohtajaksi on nimitetty tuoteliiketoimintajohtaja Tilander. Tehtävää hoiti aiemmin vt. maajohtajana Halvorsen.

Tanskan maajohtajaksi on nimitetty TJ Groupin myyntikonsultti Thomas Juhl (51). Tehtävää hoiti aiemmin vt. maajohtajana Hannu Jokela.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?