Yrityskehitysprosessi - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Source Code Finland ja Jyväskylän Teknologiakeskus yhteistyöhön

Julkaistu: 13.5.2002 14:08

Suomalaisia aloittavia ohjelmistotuoteyrityksiä luotsaava Source Code Finland ja Jyväskylän Teknologiakeskus ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Osapuolet hakevat yhdessä lupaavia teknologiayrityksiä, joiden avuksi rakennetaan niiden palveluista koottu yrityskehitysprosessi.

Prosessi tarjoaa osapuolten mukaan kokemuksen kautta hankittua osaamista ohjelmistotuoteideoiden kaupallistamisesta ja markkinoinnista. Tavoitteena on nopeuttaa ja vahvistaa aloittavan yrityksen tietä kansainvälisillä markkinoilla.

Käytännön yhteistyö alkaa Source Code Finlandin ja Jyväskylän Teknologiakeskuksen yhdessä järjestämästä ohjelmistotuoteseminaaristakeskiviikkona Jyväskylässä. Ohjelmistotuoteliiketoiminnan yrittäjyydestä kiinnostuneille, aloittaville tai jo toimiville ohjelmistoyrittäjille ja muille alan toimijoille tarkoitetussa seminaarissa puhuvat Sitran, Ohjelmistoyrittäjät ry:n, Soneran, Microsoftin, Sun Microsystemsin, Midinvest Managementin, Source Code Finlandin sekä Teknologiakeskuksen edustajat.

Jyväskylän tapahtuma aloittaa Source Code Finlandin ja suomalaisten teknologiakeskusten yhteistyönä kevään ja syksyn 2002 aikana järjestettävien seminaarien sarjan.

Tuoreimmat osastosta