Annin kohtalo edelleen epäselvä - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Benefon otti toisen jatkoajan

Salolainen matkapuhelinvalmistaja Benefon Oyj ei saanut vielä tiistainakaan selväksi yhtiön suunnatussa annissa annettujen merkintäsitoumusten ehtoja ja rahoitustilanteen vakauttamista - eikä sitä yrittänytkään. Kokouksen uusi siirtämispäätös torstaille oli läpihuutojuttu tiistaisessa ylimääräisessä jatkoyhtiökokouksessa.

26.3.2002 20:22

Selvitystyö annin kanssa jatkuu erikoisen pitkään varsinaisen tarjousajan viime perjantaisen päättymisen jälkeen. Nyt osakurssin annetaan sahata laskusuuntaisesti ensi torstaihin saakka, jonne yhtiökokouksen esityslistan jatkokäsittely siirrettiin.

Benefonin tiedotteen mukaan ehtojen yhdenmukaistaminen on kyllä edennyt, mutta muun muassa osakkeiden merkintä- ja maksuajan osalta neuvottelut ovat edelleen kesken.

Se missä piilee epäselvyys, ei suoraan ilmene uusimmista tiedotteista. Tiettävästi pöydällä on sangen erikoisilla ehdoilla tehtyjä merkintöjä.

Anti on elintärkeä

Viime viikolla toimitusjohtaja Jorma Niemisen allekirjoittamassa tiedotteessa merkinnän onnistumista pidettiin yhtiön tulevaisuuden kannalta elintärkeänä.

Annin toteuttamisedellytykset ovat edelleen auki.

- Yhtiökokouksen jatkokokous päätti tänään aiemmin tiedotetun ehdotuksen mukaisesti siirtää suunnattua osakeantia koskevan asian käsittelyn 28.3.2002 kello 14.00 pidettävään toiseen jatkokokoukseen lopullisesti päätettäväksi, kuittaa yhtiön tiedote.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?