Ensi vuonna plussalla - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Heikki Rotko jättää Sataman, Jan Sasse tilalle

Toimitusjohtajana alusta saakka toiminut Heikki Rotko jättää Satama Interactive Oyj:n. Hänen tilalleen on palkattu viime torstaista lukien KTM Jan Sasse.

25.10.2001 9:19

Satama kertoo asiasta päätetyn Rotkon ja Sataman hallituksen yhteistuumin.

Rotko johti yhtiötä sen perustamisesta vuodesta 1997 lähtien. Rivien välistä yhtiö antaa ymmärtää Yhdysvaltain tappioiden olleen pääsyy Rotkon eroon. Sekä Rotko että yhtiön hallitus ovat olleet pettyneitä yhtiön menestymiseen uudella mantereella.

- Nykyisessä voimakkaasti muuttuneessa markkinatilanteessa yhtiö on uudenlaisten haasteiden edessä ja siksi on aika vaihtaa vetovastuuta, yhtiö perustelee.

Sasse on toiminut yhtiön Saksan toimitusjohtajana ja vastannut Sataman kansainvälisistä toiminnoista Yhdysvaltoja lukuunottamatta. Satamaan hän siirtyi vuonna 1999 Arthur Andersen Business Consultingista Senior Managerin tehtävästä.

- Otan Satama Interactiven toimitusjohtajan tehtävät vastaan tietäen, että yhtiö on rakennettu kestävälle pohjalle, Sasse sanoo. Hänen mukaansa yhtiö pitää voimassa aiemman ilmoituksensa yhtiön voitollisuudesta ensi vuoden aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?