Tecnomen myy tytäryhtiönsä Tamtronille

Tecnomen Oyj ja Tamtron Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen kaupasta, jolla Tecnomen System Solutions Oy:n koko osakekanta siirtyy perustettavalle Tamtron Solution Oy:lle. Samassa yhteydessä yrityksen vähemmistöomistajana ollut Sitra myy omistuksensa Tecnomen System Solutions Oy:stä.

10.10.2001 9:41

Tecnomen System Solutions Oy valmistaa ja myy tiedonkeruu-, työajanseuranta- ja kulunvalvontajärjestelmiä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2000 oli noin 4,7 miljoonaa markkaa.

Yrityskauppa täydentää Tamtron-ryhmän nykyisiä liiketoimintoja, jotka on aikaisemmin ostettu ryhmän ulkopuolisilta yrityksiltä. Tamtron Solution Oy jatkaa Tecnomen System Solutions Oy:n liiketoiminnan kehittämistä. - Yrityksen myynti selkeyttää Tecnomenin strategiaa ja parantaa entisestään johdon mahdollisuuksia keskittyä sen ydinliiketoimintojen kehittämiseen. Olemme tyytyväisiä Tecnomen System Solutions Oy:n saatua nyt omistajan,jonka liiketoiminnan ydinalueisiin tiedonkeruu-, työajanseuranta- ja kulunvalvonta kuuluvat, ja joka jatkaa yrityksen kehittämistä, sanoo Tecnomen Oyj:n toimitusjohtaja Vesa Helkkula. Tecnomen kehittää ja toimittaa lisäarvopalvelujärjestelmiä teleoperaattoreille ja palveluntarjoajille. Tamtron Solution kuuluu puolestaan Tamtron yritysryhmään. Tamtron-ryhmä on erikoistunut vaativiin tieto- ja punnitusjärjestelmiin. Ryhmän liikevaihto kohoaa vuonna 2001 noin 100 miljoonaan markkaan ja omavaraisuusaste on kaupan jälkeenkin lähes 80 prosenttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?