Turvallisuus tärkeää - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

KPNQwestiltä maailmanlaajuinen dataverkko F-Securelle

Eurooppalainen datakommunikaatio- ja hosting-yritys KPNQwest toimittaa tietoturvayritys F-Securelle ATM-verkon, joka yhdistää sen kansainväliset toimipisteet Atlantin molemmin puolin ja mahdollistaa nopeiden ja turvallisten sisäisten verkkopalveluiden käytön.

9.10.2001 11:20

ATM-palvelu muodostaa koko yrityksen laajuisen data-runkoverkon, jonka avulla F-Securen on mahdollista operoida businesskriittistä tietoa globaalisti vuorokauden ympäri. ATM-verkkoon on sisäänrakennettu varmennus, joka takaa tietoliikenteen automaattisen uudelleenreitityksen. Palveluiden laatu ei kärsi, vaikka verkkoon tulisi katkoksia.

ATM-verkkopalvelu käsittää end-to-end -monitoroinnin ja -hallinnan. KPNQwestin Customer Network Management Servicen avulla F-Securen on mahdollista seurata verkon suorituskykyä ja käyttöastetta samanaikaisesti.

- F-Securen laatustandardit sekä sisäisten että ulkoisten palveluiden suhteen vaativat luotettavia ja nopeita dataoperaatioita. Meille on elintärkeää, että KPNQwestin kaltaiset toimittajat pystyvät takaamaan palvelutason, johon voimme luottaa täysin, sanoo F-Securen tutkimusjohtaja Ari Hyppönen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?