200109607 - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Sonera Plazan toimitusjohtajaksi Hannu Krook

Julkaistu: 28.10.2001 21:02

Jan-Peter Rehn viihtyi johdossa vain pari kuukautta

KTM Hannu Krook nousee verkkoportaaliyhtiö Sonera Plazan toimitusjohtajaksi. Nimitys astuu voimaan heti. Krook on aiemmin työskennellyt Plazan verkkopalvelun sisällöistä, sähköisestä kaupasta ja markkinoinnista vastaavana johtajana.

Sitä ennen hän on työskennellyt Coca Cola -juomien toimitusjohtajana ja vastannut Procter & Gamblen kuluttajamarkkinoinnista Pohjoismaissa.

– Olemme onnistuneet hyvin uuden sisällön luomisessa Plazalle ja sitä kautta kävijämäärien kasvattamisessa. Tästä on hyvä jatkaa. Sonera Plaza on jo nyt Suomen markkinajohtaja sekä verkkomediamyynnissä että kävijä- ja liittymämäärissä, Krook toteaa Soneran tiedotteessa.

Kesäkuuhun asti Sonera Plazan toimitusjohtajana työskenteli Harri Hollmén. Hänen jälkeensä tehtävää on hoitanut Jan-Peter Rehn, joka palaa rahoitusalalle partneriksi Estlander & Rönnlund Groupiin. Yhtiö hoitaa globaalia hedge-rahastoa sekä harjoittaa osake- ja johdannaiskauppaa.

Rehnin mukaan toimitusjohtajavaihdokseen ei liity sen ihmeempää dramatiikkaa, vaan kyseessä on hänen oma päätöksensä ja uravalintansa.

Lähtö Sonera Plazasta on hänen mukaansa tapahtunut hyvässä yhteisymmärryksessä.

– Estlander & Rönnlundin avaus tuli minulle mielenkiintoisena vastaan. Tunnen henkilökohtaisesti yhtiön omistajat Martin Estlanderin ja Kaj Rönnlundin. Olen myös istunut heidän hallituksessaan, kertoo Rehn.

Rehnin mukaan hänestä on mielenkiintoista lähteä soveltamaan omaa osaamistaan finanssi- ja internet-alalta erGroupin nykyisessä kehitysvaiheessa.

Tuoreimmat osastosta