85 miljoonaa peliin - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Raha vauhdittaa Wicomin kasvua

Accenture Technology Ventures, 3i ja Stratos Ventures ovat sijoittaneet kommunikaatioratkaisuja tuottavaan Wicom Communications Oy:hyn. Se saa pääomasijoittajiltaan yhteensä 12 miljoonaa dollaria eli noin 85 miljoonaa markkaa. Kyseessä oli Wicomin kolmas rahoituskierros.

18.9.2001 11:41

Wicom luo ratkaisuja, jotka mahdollistavat uusimpien kommunikaatioteknologioiden hyödyntämisen asiakassuhteiden hallinnassa. Ratkaisuihin kuuluvat muun muassa kiinteisiin ja langattomiin ip-verkkoihin kehitetyt contact centerit, puhelinjärjestelmät ja asiakassuhteen hallintaa palvelevat sovellukset.

Ratkaisuissa yhdistyvät ip-teknologian tarjoamat mahdollisuudet ja monikanavaviestinnän, kuten puheluiden, sähköpostin, faksin ja tekstiviestien tehokkuus asiakassuhteen hallinnassa.

Kolmen pääomasijoittajan rahoitus antaa Wicomille uutta kasvu- ja kehitysvoimaa.

-Rahoitus mahdollistaa sen, että voimme keskittyä kasvustrategiamme toteuttami-seen sekä tutkimus- ja tuotekehitykseen. Accenture Technology Venturesilla, 3i:llä ja Stratos Venturesilla on merkittävää alan kokemusta ja laaja yhteistyöverkosto, jonka toivomme edesauttavan tuotteidemme tunnettuutta, jakelua ja käyttöönottoa kansainvälisillä markkinoilla, Wicom Communicationsin toimitusjohtaja Ilkka Kivimäki toteaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?