Ylimääräinen yhtiökokous: - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Endero nostaa osakepääomaa

Enderon ylimääräinen yhtiökokous valtuutti hallituksen esityksen mukaisesti yhtiön hallituksen päättämään osakepääoman korotuksesta 137 247,84 eurolla uusmerkinnällä, antamalla optio-oikeuksia tai ottamalla vaihtovelkakirjalainoja yhden vuoden ajaksi.

17.9.2001 13:15

Valtuutus sisältää oikeuden poiketa osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta sillä edellytyksellä, että poikkeamiseen on yhtiön kannalta painava taloudellinen syy, kuten yhtiön taseen tai pääomarakenteen vahvistaminen, yhtiön liiketoiminnan kehittäminen, henkilöstön sitouttaminen, tai muu vastaava tarkoitus.

Uusmerkinnässä osakkeita voidaan merkitä apporttiomaisuutta vastaan, käyttämällä kuittausoikeutta tai muutoin tietyin ehdoin. Yhtiökokous valtuutti hallituksen päättämään merkintään oikeutetuista, merkintähinnoista ja muista merkintäehdoista.

Uusmerkintä tai vaihtovelkakirjalaina voidaan osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta poiketen suunnata myös yhtiölle oman pääoman muotoista lisärahoitusta taanneen ja yhtiön lähipiiriin kuuluvan Terra Nova Group Oyj:n hyväksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?