2001012709 - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Lexel Electric Oy<b>Marko Laine</b>, 36, on nimitetty Lounais-Suomen aluepäälliköksi. Hänen sijaintipaikkansa on Turun toimipiste. Laine aloitti tehtävässään 1.5.2001.Galvanoimis OyGalvanoimis Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi DI <b>Pek

Julkaistu: 29.10.2001 22:38

Lexel Electric Oy

Marko Laine, 36, on nimitetty Lounais-Suomen aluepäälliköksi. Hänen sijaintipaikkansa on Turun toimipiste. Laine aloitti tehtävässään 1.5.2001.

Galvanoimis Oy

Galvanoimis Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi DI Pekka Pohjoismäen, 41. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Ulf Andrésen jatkaa yhtiön johdossa 30.6.2001 saakka, minkä jälkeen hän keskittyy hallitustyöskentelyyn. Yhtiön säiliötehtaan tuotannonsuunnittelijaksi/suunnittelijaksi on 2.5.2001 valittu Pasi Mäenpää, 40, (vas.) sekä samalla päivämäärällä raskassäiliöosastolle tuotantoteknikoksi Toni Maso, 32.

Oy InternationalBusiness Machines Ab

IBM Ohjelmistot-yksikköön on nimitetty seuraavat henkilöt: Markku Nirvi on 2.4.2001 alkaen nimitetty myyntineuvottelijaksi vastuualueenaan Data Management Territory Sales. Ilari Rönnberg on 2.4.2001 alkaen nimitetty IT-Specialistiksi Application Intergration Management ryhmään.

Teleresources Finland Oy

KTM Eeva Elovaara on nimitetty Key Account Manageriksi 1.5.2001 alkaen. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat henkilöstövalinnat, kanta-asiakassuhteiden hoito sekä myyntiin ja markkinointiin liittyvät toiminnot.

Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT)

MMT Pentti Aspila, 44, ja MMT Ilkkka P. Laurila, 42, on nimitetty MTT:n tutkimusjohtajiksi kesäkuun alusta lähtien. Virat täytettiin viiden vuoden määräajaksi. MTT:n tutkimusjohtajien tehtävänä on tutkimus- ja palvelutoiminnan strateginen suunnittelu sekä tutkimussuunnittelun ja -seurannan kehittäminen. Tutkimusjohtajat toimivat ylijohtajan sijaisina ja he ovat MTT:n johtoryhmän jäseniä.

Mercuri International Oy

Auli Marttinen (vas.), Maria Teromaa ja Anna Viljakainen (vas.) on nimitetty myyntineuvottelijaksi myyntiryhmään. Saija Koro, Nina Kunttu (vas.) ja Anna -Mari Sarpaneva on nimitetty assistenteiksi sihteeripalveluihin.

Canon Oy

Canonin Euroopan-organisaatiossa toteutetaan vuoden 2001 aikana merkittävä rakennemuutos, jolloin myös Canon Oy:n liiketoiminta jakautuu kahteen ryhmään: Canon Consumer Imaging ja Canon Business Solutions. Tähän liittyen Suomen organisaatiossa on tehty seuraavat nimitykset. Kuluttajatuotteiden myynnistä ja markkinoinnista vastaavan Canon Consumer Imaging -ryhmän Country Manageriksi Suomessa on nimitetty Jari Heino. Helsingin suoramyyntiorganisaatiossa Harry Nyström (vas.) ja Ari Törmälä on nimitetty Business Unit Managereiksi vastuualueinaan myynti- ja asiakaspalvelutoiminnot, Helsinki Itä ja vastaavasti Helsinki Länsi. Jari Lehtinen on nimitetty Business Unit Manageriksi vastaamaan yhtiön aluetoimistojen myynti- ja asiakaspalvelutoiminnoista. Marja Elf on nimitetty toimitusjohtajan sihteeriksi. Business Controlleriksi on nimitetty Nina Niemi (vas.). Anneli Rantanen ja Ulla Koivisto on nimitetty viestintäpäälliköiksi vastaamaan yhtiön sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Yhtiön markkinointiorganisaatiossa Kari Eilamo on nimitetty Senior Marketing Manageriksi päävastuualueenaan kumppanituotteiden ja - palveluiden tuotemanagement, markkinointiviestintä sekä osto ja markkinoinnin hallinto. Johtaja Pertti Karimon vastuualuetta on laajennettu Canon tuotteiden tuotemanagementiin sekä suora- ja asiakassuhdemarkkinointiin. Hän vastaa edelleen myös Full Service Dealer -liiketoiminnan johdosta.

Teletekno Oy

Talousjohtajaksi on nimitetty Heikki Kunnas. Elektroniikkaosastolle on perustettu kaksi uutta liiketoimintaryhmää, joiden ryhmäpäälliköiksi on nimitetty Pertti Karvinen (Tietoliikennejärjestelmät) ja Pirjo Hujanen (Yritysviestintä). Tietoliikennejärjestelmät-ryhmään on vastaavaksi tuotepäälliköksi nimitetty Timo Saija, järjestelmäasiantuntijaksi Marcus Kullström ja myyntisihteeriksi Merja Oksanen. Yritysviestintäryhmään ovat tuotepäälliköiksi siirtyneet Erkki Saari (radiopuhelimet) ja Anneli Lehtonen (GN Netcom -sankaluurit) sekä tekniseksi myyjäksi Pirjo Hardén (kuluttajatuotteet). Esitystekniikkatuotteiden vastaavaksi tuotepäälliköksi ryhmään on nimitetty Juhani Helin, tuotepäälliköksi Pekka Heino, tekniseksi myyjäksi Jarmo Vilponen ja myyntisihteeriksi Tarja Kortesmäki. Teollisuuselektroniikkaryhmän komponenttimyyntiin on tekniseksi myyjäksi nimitetty Karri Wiheriäkoski ja myyntisihteeriksi Taru Kvist. Verkostotekniikaosastolla on televerkkotekniikkaryhmässä vastaavaksi tuotepäälliköksi nimitetty Kari Kulmala ja tuotepäälliköksi Arto Heinonen. Yleiskaapelointitekniikkaryhmässä on tuotepäälliköksi nimitetty Janne Ahola. Tekniseksi myyjäksi on nimitetty Ulla Hulikkala. Markkinointiassistentiksi on nimitetty Maarit Kylmäluoma.

Fennia-ryhmä

Kaakkoisen alueen aluejohtajaksi on 14.5.2001 alkaen nimitetty hallintotieteiden maisteri Juha Orjala.

Miotec Oy

Teknikko Mika Pesonen (vas.) on nimitetty Kuusamon tuotekehitysyksikköön tuotepäälliköksi 12.4.2001 alkaen. Vesa Vatka on nimitetty konsultiksi 1.5.2001 alkaen. Paavo Penttinen on nimitetty myyntiin tuotepäälliköksi 2.5.2001 alkaen. Sari Hietala on nimitetty PKI-tuotepäälliköksi 7.5.2001 alkaen. Juha Kröger (vas.) on nimitetty kumppanuussuhteiden yhteyspäälliköksi 7.5.2001 alkaen. LuK Juha Nieminen on nimitetty myynnin tekniseksi projektipäälliköksi 7.5.2001 alkaen. Datanomi Ilkka Toivanen on nimitetty tietohallintopäälliköksi 14.5.2001 alkaen.

Tuoreimmat osastosta