Kiinteistöhallintaa - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Kupari Solution osti Sky-Datan

Julkaistu: 17.8.2001 13:37

Kupari Solutions on ostanut Sky-Data Oy:n koko osakekannan. Kaupan tuloksena syntyy kiinteistöhallintaohjelmien vahva osaamiskeskittymä.

-Tehty kauppa vahvistaa merkittävästi tuotevalikoimaamme, koska yritysten tuotteet täydentävät toisiaan ja toimivat jo nyt yhdessä tuotantokäytössä, toteaa Kupari Solutions Oy:n toimitusjohtaja Lauri Heikkinen.

Kupari Solutions kuuluu Kupari-Yhtiöihin, jossa kiinteistöhallintaohjelmien lisäksi on energian käytön hallinnan ja turvallisuuden osaaminen sekä talotekniikan suunnittelu.

-Nyt tehty yrityskauppa on osa Kupari Yhtiöiden strategiaa, jonka tavoitteena on kiinteistöjen käyttäjille ja omistajille suunnatun palvelukonseptin kehittäminen mahdollisimman kattavaksi, toteaa Kupari Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki Kupari.

Kupari Solutions Oy on toimitilajohtamisen ja kiinteistönhallinnan ohjelmistojen ja näitä tukevien kiinteistönhallinnan palvelujen kehittämiseen, ylläpitoon ja myyntiin erikoistunut yritys. Yhtiön omistajat ovat henkilöstö, Kupari Oy sekä pääomasijoittaja 3i Finland Oy:n hallinnoima Start Fund of Kera Oy -rahasto.

Yrityksen henkilökunta on 14 ja vuodelle 2001 budjetoitu liikevaihto on noin kuusi miljoonaa markkaa.

Sky-Data Oy on Jyväskylässä toimiva yritys, jonka päätuotteena on ManeNT-vuokrahallintaohjelma.. Sky-Data Oy:ssä työsekentelee seitsemän ihmistä, ja liikevaihto on noin neljä miljoonaa markkaa.

Tuoreimmat osastosta