GISnet Solutions Finland OyPaikkatietokomponenttien tuotekehitykseen on GIS-asiantuntijoiksi nimitetty <b>Kari Särkijärvi </b>(vas).<b> </b>Novo Groupista ja <b>Juho Torttila</b>. Projektipäälliköksi on nimitetty MMM <b>Hanna Räsänen </b>TietoEnatorista.

Julkaistu:

GISnet Solutions Finland Oy

Paikkatietokomponenttien tuotekehitykseen on GIS-asiantuntijoiksi nimitetty Kari Särkijärvi (vas). Novo Groupista ja Juho Torttila. Projektipäälliköksi on nimitetty MMM Hanna Räsänen TietoEnatorista.  

Talent Partners Oy

KTM Mia-Riitta Kivinen on nimitetty Talent Partners Oy:n henkilöstöjohtajaksi 1.4.2001. Syksystä 2000 alkaen hän on toiminut yrityksen Competence Managerina. Aiemmin hän on toiminut Helsingin kauppakorkeakoulun tutkijana ja opettajana. Talent Partners Oy:n konsultointiliiketoimintaan on nimitetty seuraavat henkilöt: M. Sc. (Econ.)Veli-Pekka Muuronen on nimitetty Consulting Directoriksi. Hän toimii strategiatiimin sekä Process & Business Excellence - tiimin vetäjänä. Aiemmin hän on toiminut johtavana konsulttina Accenture Oy:ssä. M. Sc. (Econ.) Olli Hakkarainen on nimitetty Senior Executive Consultantiksi. M. Sc. (Tech.) Pekka Heikkonen on nimitetty Senior Executive Consultantiksi. Aiemmin hän on toiminut toimitusjohtajana KCI Branded Products - ryhmässä Saksassa. MA Tapio Koivisto on nimitetty Senior Executive Consultantiksi. MQ Petri Lehtonen on nimitetty Senior Executive Consultantiksi. Aiemmin hän on toiminut kehitysjohtajana Vahinko - Pohjola Oy:ssä. M. Sc. (Econ) Jan-Erik Lindroos on nimitetty Senior Executive Consultantiksi. Aiemmin hän on toiminut Senior Consultantina Novo Group Oyj:ssä. Ph. D. (Econ.) Kari Lohivesi on nimitetty Senior Executive Consultantiksi. Aiemmin hän on toiminut ohjelmajohtajana Liikkeenjohdon Insituutti LIFIM:ssä. M. Sc. (Econ.) Tapio Mansukoski on nimitetty Senior Executive Consultantiksi. Aiemmin hän on toiminut Tamro Suomen toimitusjohtajana. MQ Torsten Michelsen on nimitetty Senior Executive Consultantiksi. Aiemmin hän on toiminut laatu- ja ympäristöjohtajana Kesko Oy:ssä. &tab;M. Sc. (Econ.) Karri Paavilainen on nimitetty Senior Executive Consultantiksi. Aiemmin hän on toiminut liikkeenjohdon konsulttina, partnerina ja toimitusjohtajana Sedecon Consulting:ssa. M. Sc. (Chem.) Katriina Silvennoinen on nimitetty Senior Executive Consultantiksi. Aiemmin hän on toiminut Corporate Senior Advisorina Fortum Oyj:ssä. M. Sc. (Tech.) Arto Smolander on nimitetty Senior Executive Consultantiksi. Aiemmin hän on toiminut erikoistutkijana VTT Automaatiossa. Terhi von Weissenberg on nimitetty tiimin Project Assistantiksi.

YIT-YHTYMÄ OYJ

DI, FM Juha Kostiainen 36 on nimitetty johtajaksi YIT Rakennus Oy:öön vastuualueenaan uuden liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi ja järjestelmäkehitys. Juha Kostiainen tulee paneutumaan erityisesti kunnallisen ja yksityisen elinkeinoyhteistyön kehittämiseen. Juha Kostiainen on toiminut vuodesta 1997 lähtien Tampereen kaupungin elinkeinojohtajana. Juha Kostiainen raportoi YIT Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Ilpo Jalasjoelle. Hän ottaa vastaan uuden tehtävänsä 1.8.2001YRJÖ JAHNSSONIN

SÄÄTIÖYrjö Jahnssonin säätiön tutkimusjohtajaksi on nimitetty 1.4.2001 alkaen VTT Hannu Vartiainen

Sony Finland

Sony Finlandin toimitusjohtaja, ekonomi Jouko Paananen 48 on nimitetty Sonyn pohjoismaisista toiminnoista vastaavan Sony Nordic a/s:n toimitusjohtajaksi. Uusi tehtävä alkaa 1.5.2001.  Paananen hoitaa tehtävänsä Helsingistä. Hän jatkaa edelleen myös Sony Finlandin toimitusjohtajana.

SLO OY

Pirjo Vanhanen on 1.5.2001 alkaen nimitetty yhtiön luottopäälliköksi.

Säästöpankkiliitto

Turvallisuuspäälliköksi on nimitetty Harri Salomaa. Liiketoiminnan kehittämisyksikköön on kehittämispäälliköksi nimitetty KTM Tuija Laukkanen ja markkinointisuunnittelijaksi yo-merkonomi, MKT Maija Penttinen. &tab;

Matkatoimisto Oy Area

Maikki Erich on nimitetty tuotepäälliköksi vastuualueenaan vapaa-ajan puolen sähköinen liiketoiminta. Hanna Santala on nimitetty tuotepäälliköksi vastuualueenaan matkahallintajärjestelmät. Marjukka Taipale on nimitetty palvelupäälliköksi. Tuija Snellman on nimitetty asiakassuhdepäälliköksi. Riitta Pesonen on nimitetty suunnittelijaksi Area Interactiveen. Teija Ritari on nimitetty suunnittelijaksi tietohallintoon vastuualueenaan Amex ja muut korttiyhteydet

Mecanova Oy

Teknikko Esko Heikkinen on nimitetty 2.1. alkaen työnjohtajaksi. Heikkinen on aiemmin toiminut Rautaruukki Steelin Raahen terästehtaalla työnjohtajana vastuualueenaan mekaaninen kunnossapito. Tuotantotalousinsinööri Henri Kneckt on nimitetty 5.2. alkaen projekti-insinööriksi. Kneckt on aiemmin toiminut M-Filter Oy:n Haapaveden tehtaan tehdaspalvelupäällikkönä. Yhteiskuntatieteiden maisteri Ismo Jurvelin on nimitetty 9.4. alkaen markkinointipäälliköksi. Jurvelin on aiemmin toiminut Johnson & Johnsonilla myyntipäällikkönä vastuualueenaan kirurgiset instrumentit ja laitteet.

KPO- Konserni

Muutoksia KPO:n johto-organisaatiossa 1.5.2001 alkaen: Pekka Riikola on nimitetty kaupalliseksi johtajaksi. Vastuualueena edelleen koko market-toimiala ja huoltamokauppa. Ann-Mari Pihlajamäki on nimitetty markkinointijohtajaksi ja valittu johtoryhmän jäseneksi. Vastuualueena konserni- ja asiakasomistaja- markkinointi sekä hotelli- ja ravintolatoimiala. Hän on aiemmin toiminut KPO:n markkinointipäällikkönä.

STT

STT:n markkinointi- ja kehitysjohtaja Olli-Pekka Behm, 35, on nimitetty Hämeen Sanomien päätoimittajaksi. Behm siirtyy Hämeen Sanomien palvelukseen elokuun puolivälissä.

Hämeenlinnassa ilmestyvän Hämeen Sanomien vastaavana päätoimittajana toimii Terttu Häkkinen, 60.

Behm siirtyy Häkkisen paikalle vastaavaksi päätoimittajaksi loppukeväästä 2002.

FOKI OY

Talous- ja hallinto-osaston osastopäälliköksi on nimitetty Robert Renlund 23.4. alkaen. 

Hans Karlsson on nimitetty valo-osaston osastopäälliköksi 1.5. alkaen. Osaston kokonaisvastuun lisäksi Hans Karlsson vastaa edelleen valopuolen projekti- ja avainasiakaskauppasuhteista.   

ViewSonic Finland

ViewSonic Finlandin myyntijohtajaksi on nimitetty Juha Holm, 41. Holm siirtyi ViewSonicille 17.4.2001 Cad-Center Oy:n myyntijohtajan tehtävästä.

Wood Focus Oy

Toimitusjohtajaksi on nimitetty Matti Sihvonen, joka jatkaa myös Metsäteollisuus ry:n puutuoteteollisuusyksikön johtajana, toimitusjohtajan avustajaksi Henni Rousu vastuualueenaan myös viestintä, Minna Hämäläinen johtajaksi vastuualueenaan laadukas asuminen, Aarni Metsä tutkimusjohtajaksi, Markku Paavilainen johtajaksi vastuualueenaan vientikampanjat, Mikko Viljakainen johtajaksi vastuualueenaan rakentamisjärjestelmät, Jukka Ala-Viikari tutkimus projektipäälliköksi, Petri Heino kampanjat projektipäälliköksi, Pekka Nurro rakentamisen projektipäälliköksi, Eva-Liisa Berggrén tutkimussihteeriksi vastuualueenaan myös taloushallinto, Ritva Hyvönen kampanjat -sihteeriksi, Kirsi Pellinen asiamieheksi kotimaan toimintoihin. Pertti Hämäläinen on siirtynyt osa-aikaeläkkeelle, hän vastaa projektikokonaisuuksista moderni puukaupunki ja julkiset rakennukset.

Altia Group Oy

Alkoholijuomakonserni Altia Group Oy:n talouden palvelukeskukseen on nimitetty Maija-Liisa Lipponen Cash Management Mangeriksi 1.5.2001 alkaen. Hän on kassa- ja rahoitustiimin vetäjä ja hänen tehtäviinsä kuuluvat likviditeetin hallinta, rahoitussuunnittelu ja sijoittaminen.

Kaskisten Sellutehdas

Dipl.ins. Lars Klang 47 on nimitetty Kaskisten sellutehtaan johtajaksi 1.8.2001 alkaen Ilkka Hämälän siirryttyä yhtiön Tuotannosta vastaavaksi johtajaksi. Lars Klang siirtyy Kaskisten sellutehtaan joh-tajaksi Fortumista, missä hän on toiminut Fortum Service Kaakkois-Suomi Oy:n toimitusjohtajana.Dipl.ins. Klang raportoi yhtiön Tuotannosta vastaavalle johtajalle Ilkka Hämälälle.

Kommentit

  Näytä lisää

  Näitä luetaan!
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Suvin perheen Tjäreborgin luksus­loma meni solmuun vain kolme päivää ennen lähtöä – puhelu hotellille paljasti varauksen karun kohtalon

  2. 2

   Avioero ja pojan kuolema opettivat teollisuusneuvos Jorma Terentjeffiä hellittämään

  3. 3

   Aki Yrttiaho, 29, odottaa jo täyttä mobiiliaikaa: ”Minulla ei ole senttiäkään käteistä”

  4. 4

   Uusi laki iski: flunssa­lääke Finrexin loppui apteekeista

  5. 5

   Paljonko maitopurkki maksaa? Testaa, tunnetko tuttujen elintarvikkeiden hinnat!

  6. 6

   Näin säästät ruokalaskussa satasia kuukaudessa – suurperheiden äidit paljastavat parhaat kikkansa

  7. 7

   Miljonääri Veikko Lesonen sai Parkinsonin tautiin avun leikkauksesta – ”Olen sen jälkeenkin perustanut ainakin 10 yritystä”

  8. 8

   Kommentti: Tästä syystä Walt Disney on nyt suurin yksittäinen yhtiö salkussani

  9. 9

   Kalle osti Tjäreborgilta vaimolleen syntymäpäivälahjaksi unelmaloman, joka ei mennyt putkeen – ongelmia hotellissa, paluulento ei laskeudukaan Helsinkiin...

  10. 10

   Sviitin takasta alkoi tuli, joka oli tuhota Juhan ja Katariinan elämäntyön – yllättävä apu löytyi runoudesta

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Näin säästät ruokalaskussa satasia kuukaudessa – suurperheiden äidit paljastavat parhaat kikkansa

  2. 2

   Paljonko maitopurkki maksaa? Testaa, tunnetko tuttujen elintarvikkeiden hinnat!

  3. 3

   Suvin perheen Tjäreborgin luksus­loma meni solmuun vain kolme päivää ennen lähtöä – puhelu hotellille paljasti varauksen karun kohtalon

  4. 4

   Uusi laki iski: flunssa­lääke Finrexin loppui apteekeista

  5. 5

   Kalle osti Tjäreborgilta vaimolleen syntymäpäivälahjaksi unelmaloman, joka ei mennyt putkeen – ongelmia hotellissa, paluulento ei laskeudukaan Helsinkiin...

  6. 6

   Avioero ja pojan kuolema opettivat teollisuusneuvos Jorma Terentjeffiä hellittämään

  7. 7

   Kommentti: Tästä syystä Walt Disney on nyt suurin yksittäinen yhtiö salkussani

  8. 8

   Helsinkiin avattiin muhkea Tripla, samaan aikaan tavarataloja kaatuu kuin heinää Yhdysvalloissa – ”Suomeen tulee samat haasteet”

  9. 9

   Aki Yrttiaho, 29, odottaa jo täyttä mobiiliaikaa: ”Minulla ei ole senttiäkään käteistä”

  10. 10

   Kysely: Äidit ovat isiä useammin esikuvia raha-asioissa

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Nainen luuli löytäneensä itselleen unelmien kodin järvenrannalta Kainuusta – järkyttävä totuus paljastui, kun viranomainen huomasi oudon fontin pöytäkirjassa

  2. 2

   Painajaisperinnöistä yksi on yli muiden – ”Kukaan ei huoli edes ilmaiseksi”

  3. 3

   Esko Ylisen Halpa-Halli laajeni hurjasti ja suututti kilpailijat – sitten viinaan retkahtanut nuori liike­mies teki täys­käännöksen, joka yllätti kaikki

  4. 4

   IS kysyi tavallisilta suomalaisilta, paljonko he saivat perintöä – eläkkeellä oleva Matti, 67, tempaisi esiin kovan luvun

  5. 5

   Näin lainakatto vaikuttaisi sinuun – katso, millaiseen kotiin tulosi riittäisivät

  6. 6

   Juha, 57, teki Kauhukeittiötä, nyt ei saa töitä millään, vaikka on lähettänyt kahden vuoden aikana yli 300 hakemusta

  7. 7

   Näin säästät ruokalaskussa satasia kuukaudessa – suurperheiden äidit paljastavat parhaat kikkansa

  8. 8

   Riittääkö Triplaan asiakkaita? Asiantuntija: ”Solmu­kohta­harha” voi koitua kauppa­keskuksen kohtaloksi

  9. 9

   Tässä ovat 3 mokaa, joilla voit pilata osakesäästötilin hyödyt – vaarana 7 300 euron lasku

  10. 10

   Kiistelty ”paskalaki” astuu voimaan kahden viikon päästä – yli 100 000 kiinteistössä muutokset on vielä tekemättä

  11. Näytä lisää