HEX-konserniArvopaperipalvelut <b>Marja Ben Cheikh</b> (vas.) on aloittanut back office-kehityspäällikkönä. <b>Marjut Pirhonen </b>on aloittanut back-office päällikkönä <b>Heidi Iivarinen </b>(vas.) on aloittanut arvo-osuusasiantuntijana. Konsernipalvelu

Julkaistu:

HEX-konserni

Arvopaperipalvelut Marja Ben Cheikh (vas.) on aloittanut back office-kehityspäällikkönä. Marjut Pirhonen on aloittanut back-office päällikkönä Heidi Iivarinen (vas.) on aloittanut arvo-osuusasiantuntijana. Konsernipalvelut Susanna Tolppanen on aloittanut lakimiehenä. Kaupankäynti Jani Kurppa (vas.) on aloittanut johdannaisasiantuntijana. Janne Seppänen on aloittanut asiantuntijana. eHEX Jussi Lilja (vas.) on aloittanut markkinointisuunnittelijana. Konsernin IT-palvelut Ville Salo on aloittanut järjestelmäasiantuntijana.

Affecto Oy

Jari Mielonen on nimitetty Affecto Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Mielonen on päätoimisesti Digia Oy:n toimitusjohtaja, johon hän siirtyi Soneran teknologiajohtajan tehtävästä.

Quartal Oy

Osma Ahvenlampi Razorfishistä on nimitetty Technical Project Directoriksi. Johanna Askolin on nimitetty Communications Officeriksi. Kaj Forsström on nimitetty Software Developeriksi. Ari Ijäs on nimitetty Software Developeriksi. Matti Järventausta on nimitetty Senior Software Developeriksi. Mika Kallio ICL:stä on nimitetty Chief Financial Officeriksi. Timo Laitinen on nimitetty Software Developeriksi. Michael Malka RTSe:stä on nimitetty Software Developeriksi. Marko Marjamaa Medici Data Oy:stä on nimitetty Software Developeriksi. Mikko Martikainen Artaround.fi:stä on nimitetty Software Developeriksi. Jan Nordin on nimitetty Project Manageriksi. Anna Nurkse on nimitetty Deployment Manageriksi. Jari Ollikainen Tietoenatorista on nimitetty Software Developeriksi. Petteri Ormio Merrill Lynchistä on nimitetty Project Manageriksi. Petri Sandholm Razorfishistä on nimitetty Software Developeriksi. Ari Tahvanainen on nimitetty Software Developeriksi. Atso Toimela Scribona Distributionista on nimitetty HR Directoriksi. Jukka Tola TJ Groupista on nimitetty Partner Directoriksi. Jarmo Tuusa Nokia Networksistä on nimitetty Software Developeriksi. Mikko Väänänen on nimitetty Software Developeriksi. Ville Vainio on nimitetty Software Developeriksi. Juha Vitikka Nedeconista on nimitetty Software Developeriksi. Juuso Vuorenoja Nokia Mobile Phonesista on nimitetty Art Directoriksi.

Senaatti-Kiinteistöt

Dipl.ins. Jari Panhelainen on nimitetty puolustuskiinteistöjen toimialan johtajaksi 1.4 alkaen. Senaatti-kiinteistöjen palvelukseen hän siirtyi NCC Finland Oy:stä. Rak.ins. Pasi Mätäsniemi on nimitetty isännöitsijäksi Uudenmaan kiinteistöalueelle 14.2. alkaen. Hän siirtyi Senaatti-kiinteistöihin Vahon palveluksesta. Teknikko Tapio Hyrkkänen on nimitetty isännöitsijäksi Hämeen kiinteistöalueelle 1.3. alkaen. Hän oli aiemmin Algol Oy:n palveluksessa.

Teamware Group

Teamware Group, Fujitsun suomalainen tytäryhtiö, on uudistanut Suomen myyntiorganisaatiotaan perustamalla Teamware Interactive -yksikön.Teamware Office- ja Teamware Pl@za -tuotteiden myynnistä vastaavaksi Directoriksi on nimitetty Jouko Tidenberg.

Sales Managereiksi Teamware Interactive -yksikköön on nimitetty: Ilpo Heikkilä (vas.), Pasi Hämäläinen, Tero Kälviäinen (alh.vas.), Pekka Lehtinen,

Mari Pajunen ja Tuomas Yli-Suvanto.Customer Service Manageriksi on nimitetty Mika Syrjänen.

Huhtamäki

Marjo Ruotsalainen on nimitetty eBusiness manageriksi Espoon konttoriin tehtävänään konsernin toiminnan tehostamiseen liittyvien eBusiness -hankkeiden kehittäminen ja toteutus. Taina Vehviläinen on nimitetty eBusiness Assistentiksi Espoon konttoriin. Mikko Mannola on nimitetty Intercompany Business Manageriksi tehtävänään sisäisen kaupan prosessien kehittäminen mm. eBusiness -hankkeisiin liittyen. Mikko Mannolan asemapaikkana on Alf, Saksassa.

Oy Sankyo Pharma Finland Ab

KTM Tuula Katajisto (seuraava palsta) on nimitetty talouspäälliköksi. Katajisto on toiminut yhtiössä taloushallinnon tehtävissä vuodesta 1999 lähtien. Farmaseutti, KTK Veli-Matti Mannermaa on nimitetty markkinointipäälliköksi vastuualueenaan itsehoitolääkkeet. Mannermaa siirtyi tehtävään Novo Nordisk Farmasta.

Kouvolan Seudun Sähkö Oy

Monica Eriksson on nimitetty markkinointipäälliköksi 1.4. alkaen. Tuija Porkka on nimitetty myyntipäälliköksi 1.4. alkaen vastuualueenaan Yksityisasiakaspalvelut.

Finansium Oy

DI Eila Laurila on nimitetty Development Manageriksi.

Oy Veikkaus Ab

Pauli Salminen on nimitetty 1.3.2001 alkaen Oy Veikkaus Ab:n Tv- ja uusmediayksikköön tuottajaksi päävastuualueenaan Veikkauksen televisioyhteistyöt. Oy Veikkaus Ab:n palvelukseen hän siirtyi omasta yrityksestään Osakeyhtiö Iso P:stä. Pauli Ylä-Autio on nimitetty 1.4. 2001 alkaen Oy Veikkaus Ab:n Online-käyttöyksikköön käyttöpäälliköksi päävastuualueenaan online-keskuksen käyttötoiminnot ja asiamiesten puhelintuen toiminta. Aiemmin hän on toiminut käyttösuunnittelijana. Miikka Nurmi on nimitetty 1.3. alkaen taitopeliyksikköön taitopeliassistentiksi (vedonlyönti). VM Tuula Lehto on nimitetty 16.3.2001 alkaen määräaikaiseen työsuhteeseen Oy Veikkaus Ab:n tiedottajaksi päävastuualueenaan ulkoinen tiedotus. Anne Juholin on nimitetty 26.3.2001 alkaen Oy Veikkaus Ab:n kaupallisen johtajan sihteeriksi. Krista Laatikainen on nimitetty 2.4.2001 alkaen määräaikaiseen työsuhteeseen Oy Veikkaus Ab:n yhteysyksikköön yhteyssihteeriksi.

Online Arena Oy

Toimitusjohtajaksi on nimitetty Joni Soila, joka siirtyy tehtävään Aller Julkaisut Oy:n kustantamasta 7 päivää -lehdestä. Editoriksi on nimitetty Raimo "Rampe" Toivonen Solar Films Inc:stä. Site Manageriksi on nimitetty Taru Tukeinen Aller Julkaisut Oy:n kustantamasta Mix- lehdestä. Hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Klaus Oesch. Nimitykset tulivat voimaan 1.3.

Oyj Hartwall Abp

Prosessitekniikan insinööri Veli-Matti Eerola on nimitetty Helsingin tehtaan päälliköksi 19.3. alkaen. Hän siirtyi Hartwallin palvelukseen Wihuri Oy Wipakilta käyttöinsinöörin tehtävistä. TTM Riitta Okka on nimitetty henkilöstöpäälliköksi 19.3. alkaen. Hän on aiemmin toiminut yritysverkoston henkilöstön kehittämispäällikkönä Sampo-Leonia -konsernissa. KTM Sanna Päällysaho on nimitetty asiakasmarkkinointipäälliköksi kauppakanavassa 8.1. alkaen. Hän on aiemmin toiminut Valiolla jäätelöiden tuotepäällikkönä. ETM Minna Virtanen on nimitetty tuotekehityspäälliköksi Lahden tehtaalle 19.2. alkaen. Hän siirtyi Hartwallin palvelukseen Saarioisilta prosessi- ja tuotekehitystehtävi

Sybase Finland Oy

Matti Rantanen on kutsuttu Sybase Finland Oy:n toimitusjohtajaksi. Country Managerina jatkaa Juha Strandman. Marjut Jensén 27.11.2000 Talous- ja henkilöstöjohtaja - Suomen Michelin. Mika Kinnunen 4.12.2000 Konsultti, Asiakaspalvelu CS&S - TietoEnator Oyj. Joakim von Konow (oik.) 1.1.2001 Konsultti, Business Intelligence -tiimi - Espoon kaupunki. Markku Väänänen 1.1.2001 Päällikkö, Business Intelligence -tiimi - Toprio Technologies. Kari Tuomela 8.1.2001 Päällikkö, Internet-ratkaisut tiimi - Novo Group. Hirut Arega-Pentikäinen 1.2.2001 Myyntiassistentti - ManPower Finland Oy. Simo Kauppinen (oik.) 1.2.2001 Account Manager, vastuualueenaan metsä- ja paperiteollisuus, julkinen hallinto, kaupungit sekä terveydenhuolto. Simo Kauppinen on aikaisemmin toiminut AKS Informationssystem Oy:n Country Managerina vastuualueenaan Citrix-tuotteiden maahantuonti ja jakelu sekä konsultointi- koulutus että tukipalveluiden tuottaminen suomalaisille suuryrityksille ja kumppaneille. Wilhelm von Konow 1.2.2001 Järjestelmäasiantuntija, CSS - IBM Global Services. Riitta Honkanen 1.2.2001 Markkinointipäällikkö – Viestintäkoordinaattori. Soili Toivonen 1.1.2001 Asiakaspalvelukoordinaattori - Myyntiassistentti. Jani Nieminen 1.3.2001 Projektipalvelupäällikkö, CS&S -Asiakastukikonsultti.

Partek Cargotec

Mats Jungar on nimitetty Loader Cranes and Demountables -tuotelinjan johtajaksi. Tuotelinjan tuotteita ovat Hiab-kappaletavaranosturit ja Multilift- ja LeeBur-vaihtolavalaitteet. Jungar toimi aiemmin Partek Cargotecin talousjohtajana. Timo Huttunen on nimitetty Euroopan myyntijohtajaksi vastuualueenaan Partek Cargotecin Euroopan myyntiyhtiöiden toiminta. Huttunen toimi aiemmin Partek Cargotecin keskushallinnossa markkinoinnin tuesta ja kehittämisestä vastaavana johtajana. Kati Renvall on nimitetty Partec Cargotecin viestintäpäälliköksi. Hän toimi aiemmin Timberjack-ryhmän viestintäpäällikkönä. Partek Cargotecin keskushallintoon markkinointipäälliköksi on nimitetty Hilkka Perttilä. Hän siirtyi Partek Cargoteciin Sisu-Auto Oy:stä, jossa hän toimi viestintäpäällikkönä.

Kataja Event Service Oy

Telinekataja Oy:n uuden tytäryhtiön Kataja Event Service Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Mecki Kåhre 1.2.2001 alkaen.

Kemppi Oy

Mika Kuusela on nimitetty laatupäälliköksi 1.3.2001 alkaen. Paula Ahokanto on nimitetty markkinointiviestintäpäälliköksi 12.3.2001 alkaen. Pia Roitto-Pulkkanen on nimitetty tekniseksi dokumentoijaksi 1.4.2001 alkaen. Jarmo Ruotsalainen on nimitetty hitsausneuvojaksi 1.4.2001 alkaen.

VTT Automaatio

Valtion teknillinen tutkimuskeskus (VTT) on nimittänyt tekniikan tohtori Risto Kuivasen turvallisuustekniikan tutkimusprofessorin virkaan VTT Automaatioon 1.4. alkaen.

VTT Energia: Valtion teknillinen tutkimuskeskus (VTT) on nimittänyt filosofian tohtori Markku Katajan virtausdynamiikan tutkimusprofessorin virkaan VTT Energiaan 1.4. alkaen. Tutkimusprofessuuri on yhteinen Jyväskylän yliopiston kanssa.

Tapiola-yhtiöt

Filosofian maisteri Lauri Kivistö on nimitetty verkkoliiketoiminnan yksikönjohtajaksi 1.4.2001 alkaen. Hän siirtyi Tapiolaan Atrian tietohallintopäällikön tehtävästä. Varatuomari Karri Airas on nimitetty henkilöstöpäälliköksi 2.4.2001 alkaen. Hän siirtyy Tapiolaan SAP Finland Oy:stä HR-konsultin tehtävästä. Sitä ennen hän on ollut Ulkoasiainministeriön palveluksessa.

Helsingin Energiassa

Helsingin Energian uusi liiketoimintoihin pohjautuva organisaatio astui voimaan 1.4. 2001. Uusi organisaatio on rakennettu vastaamaan entistä paremmin energiamarkkinoiden liiketoiminta-alueita. Selkeällä liiketoimintojaottelulla tehostetaan markkinalähtöistä toimintaa, kasvatetaan kilpailukykyä ja mahdollistetaan strategisten kasvutavoitteiden täyttäminen kiristyvässä markkinatilanteessa. Helsingin Energian henkilöstö siirtyi uuteen organisaatioon kokonaisuudessaan ja entisin työehdoin. Uudessa organisaatiossa on selkeästi eroteltu keskeiset liiketoiminnot ja niiden sisäiset asiakaslähtöisesti kohdennetut yksiköt. Liiketoimintoja tukevat erilliset palvelutoiminnot. Uusi organisaatio vahvistaa kohdistettuja asiakasprosesseja ja liiketoimintovastuita. Helsingin Energian liiketoiminnoille on nimitetty johtajat: DI Risto Harjanne - HelenVerkko (verkkoliiketoiminta), DI Jukka Niemi - HelenSähkö (sähkönmyynti), DI Pekka Manninen - HelenVoima (energiantuotanto), DI Veikko Hokkanen - HelenLämpö (kaukolämmön myynti ja jakelu), Ins. Mikko Laakkonen - HelenEngineering (voimalaitos- ja verkkotoiminnan projektointi ja siihen liittyvät palvelut), Ins. Kaj Grönroos - HelenService (energiantuotantoon ja verkkotoimintaan liittyvä kunnossapito), DI Harri Mattila - HelenTrading (trading-toiminta). Palvelutoimintojen johtajiksi on nimetty: DI Jarmo Karjalainen - Asiakaspalvelu ja viestintä, VT Seppo Olli - konsernipalvelut. Johdon tuki -toimintoon on nimitetty: kehitysjohtaja, KTT Osmo Rännäri, ympäristöjohtaja, erik.lääk. Martti Hyvönen strategiajohtaja, DI Jussi Lehto Helsingin Energian toimitusjohtajana jatkaa Seppo Ruohonen.

Oy Metsä-Botnia Ab

Dipl.ins. Kaija Pehu-Lehtonen, 38, on nimitetty Rauman sellutehtaan johtajaksi 15.4.2001 alkaen Timo Piilosen siirryttyä yhtiön strategisista investoinneista vastaavaksi johtajaksi. Kaija Pehu-Lehtonen siirtyy Raumalle Joutsenon sellutehtaalta, missä hän on ollut tuotantopäällikkönä vuodesta 1997. Kaija Pehu-Lehtonen on valmistunut Otaniemestä TKK:n Puunjalostusosastolta vuonna 1986. Ennen tuloaan Metsä-Botniaan hän on työskennellyt UPM-Kymmenen Kuusanniemen sellutehtaan käyttö- ja kehitystehtävissä sekä investointiprojekteissa. Dipl.ins. Pehu-Lehtonen raportoi yhtiön Tuotannosta vastaavalle johtajalle Ilkka Hämälälle.

Kommentit

  Näytä lisää

  Näitä luetaan!
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   ”Markalla Mallorcalle, kahdella Kanarialle!” – tällainen oli Keihäsmatkat perustanut ja seksikylää Kihniöön suunnitellut yrittäjälegenda

  2. 2

   Maatila myynnissä, lähtöhinta euron – tällaisia asumuksia Suomesta saa pikkurahalla

  3. 3

   Lentoyhtiö voi joutua maksamaan toisen yhtiön myöhästymisen

  4. 4

   Lukijat paljastivat omat nuukailu­menetelmänsä – Tiskitablettien pilkkomiselle rutkasti vastakaikua

  5. 5

   Kiisteltyä Matteo Salvinia odotetaan Suomeen – sisäministeri Ohisalo vaatii toimia Välimerellä

  6. 6

   USA:ssa muhii uusi teknokupla

  7. 7

   Kuluttajahintojen nousu vaimeaa kesäkuussa

  8. 8

   Uusi viljelytekniikka Suomeen – marjapomo Ilomäki iloitsee: Mansikka kasvaa vielä lokakuussa

  9. 9

   Näin asennetaan paskalain vaatima jätevesi­järjestelmä – katso kuvat urakasta vaihe vaiheelta

  10. 10

   Joka kolmannella ei jää yhtään rahaa säästöön

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Maatila myynnissä, lähtöhinta euron – tällaisia asumuksia Suomesta saa pikkurahalla

  2. 2

   ”Markalla Mallorcalle, kahdella Kanarialle!” – tällainen oli Keihäsmatkat perustanut ja seksikylää Kihniöön suunnitellut yrittäjälegenda

  3. 3

   Lukijat paljastivat omat nuukailu­menetelmänsä – Tiskitablettien pilkkomiselle rutkasti vastakaikua

  4. 4

   Näin asennetaan paskalain vaatima jätevesi­järjestelmä – katso kuvat urakasta vaihe vaiheelta

  5. 5

   Lentoyhtiö voi joutua maksamaan toisen yhtiön myöhästymisen

  6. 6

   USA:ssa muhii uusi teknokupla

  7. 7

   Kuluttajahintojen nousu vaimeaa kesäkuussa

  8. 8

   Kiisteltyä Matteo Salvinia odotetaan Suomeen – sisäministeri Ohisalo vaatii toimia Välimerellä

  9. 9

   Cargotecin yritysosto sai Kiinan viranomaisten hyväksynnän

  10. 10

   Kiinan talouskasvu hidastui entisestään

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Katso, oletko köyhä – tässä menevät nyt rajat Suomessa

  2. 2

   Maatila myynnissä, lähtöhinta euron – tällaisia asumuksia Suomesta saa pikkurahalla

  3. 3

   11-vuotiaana hän todisti yksin kotinsa pakkohuutokauppaa – nyt Mikko Pulkkila, 35, on miljonääri

  4. 4

   Suomessa vain neljä ”viinamaakuntaa” – katso kuinka kotiseudullasi juodaan

  5. 5

   Lukijat paljastivat omat nuukailu­menetelmänsä – Tiskitablettien pilkkomiselle rutkasti vastakaikua

  6. 6

   ”Markalla Mallorcalle, kahdella Kanarialle!” – tällainen oli Keihäsmatkat perustanut ja seksikylää Kihniöön suunnitellut yrittäjälegenda

  7. 7

   Tiskitabletit puoliksi ja hernekeiton herneet uusiokäyttöön – Miksi säästävää nuukailua pidetään nolona?

  8. 8

   Näin paskalaissa vaadittava laitteisto pitää asentaa kesämökille – IS seurasi suorana

  9. 9

   Korkeakouluopiskelijat vaativat oikeutta lepoon ja lomaan – osalta sosiaalisen median kommentaattoreita rajuja sanoja: ”laiskanpulskeita syöttöporsaita”

  10. 10

   Mies otti parin tonnin pikavipin – joutui lopulta maksamaan 35 000 euroa

  11. Näytä lisää