Tallennustuotteet - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Kodak teki jättisopimuksen Sunin kanssa

Julkaistu: 31.5.2001 13:48

Eastman Kodak Company on valinnut Sun Microsystemsin ensisijaiseksi toimittajaksi toiminnanohjausympäristöönsä sekä infoimaging-liiketoimintansa tarpeisiin. Viisivuotisen sopimuksen arvo on 200 miljoonaa dollaria.

Sopimuksen mukaan Kodak laajentaa nykyistä 100 teratavun Sun StorEdge -levyalijärjestelmien laitekantaansa niin, että kokonaistallennustila voi nousta yli 500 teratavun sopimuksen keston aikana.

Levyalijärjestelmien lisäksi toiminnanohjausjärjestelmässä käytetään tällä hetkellä 120 Sun Enterprise -palvelinta.

-Sun auttoi Kodakia toteuttamaan yhden maailman suurimmista SAP-järjestelmistä ja toimi osana infrastruktuuritiimiämme aina siitä saakka, kun aloimme suunnitella toiminnanohjausjärjestelmän toteutusta vuonna 1996. Skaalautuvien ja joustavien laitteistojen toimituksen lisäksi Sun auttoi meitä järjestelmän koon määrityksessä, virityksessä sekä käytettävyyden ja kapasiteetin suunnittelussa, sanoo johtaja Bob Ansaldi Kodakilta.

Infoimaging on 225 miljardin dollarin teollisuudenala, joka syntyy kuvankäsittelyn ja tietotekniikan yhdistyessä. Infoimaging tuo yhteen kolme kuvakeskeistä markkinaa: palvelut ja median, infrastruktuurin ja laitteet. Kuluttajat ja yritykset voivat käyttää kuvia viestinnässään entistä nopeammin ja tehokkaammin. Infoimaging luo uusia mahdollisuuksia yrityksille, jotka yhdistävät tiedon ja kuvat.

Tuoreimmat osastosta