200104484 - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Uusi pääjohtaja etsii selkeää strategiaa

7.10.2001 4:11

Raision tuoreen pääjohtajan Rabbe Klemetsin tärkein tehtävä on luoda johtamalleen yritykselle selkeä strategia. Hänen mielestään Raisio on ryvettynyttä mainettaan parempi yritys. Tehtävä ei kuitenkaan ole helppo ja paljon on töitä edessä.

-Tehtävä on haasteellinen ja vaativa, mutta otan sen vastaan positiivisella mielellä. Historian repostelu ei ole tehtäväni. Haluan pikimmiten luoda Raisio Yhtymälle yhtymätason selkeän strategian johdon ja hallituksen kanssa yhdessä, johon kaikki sitoutuvat. Sen pohjalta lähdetään eri toimialoilla tekemään strategian edellyttämiä toimenpiteitä. Pitää olla selkeä suunta, mihin mennään.

Klemetsin mielestä uusi strategia pitäisi olla valmiina lähikuukausina.

-Tämä ei ole tämän vuoden joulukuun tai ensi vuoden asia, vaan nopeampi. Pitää kuitenkin todeta, että olen ollut Raisiossa noin 16 kuukautta, mutta keskittynyt Benecol-problematiikan ratkaisemiseen. Minun on saatava pikkuisen aikaa paneutua muihin toimialoihin. Siihen ei ole ollut aikaa tähän mennessä.

Benecol-liiketoimintaryhmän johtoon haetaan uutta henkilöä.

-Benecolin osalta on varamieskäytäntö toiminnassa. Siihen haetaan pysyvä ratkaisu, mutta tähän hätään sitä ei ole ehditty tehdä, Klemets muistuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?