Menire järjestää - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Endero Mobile Solutions ja Entirem yhdistyvät

Sijoitusyhtiö Menire järjestää edelleen sijoituskohteittensa omistuksia yhdistämällä Endero Mobile Solutionsin ja Entiremin. Endero omisti ennestään Entiremistä 17 prosenttia.

20.2.2001 10:58

Uuden yhdistetyn yrityksen nimeksi tulee Entirem Corporation ja se työllistää yhdistymishetkellä 60 henkilöä, joista 45 tulee Endero Mobile Solutionsista.

Entiremiin on sijoittanut mm. Acceleration I –rahasto, jossa Menire toimii äänettömänä yhtiökumppanina. Menire puolestaan on Enderon pääsijoittaja.

Entirem on erikoistunut eri kanavia hyödyntävien turvallisten finanssipalvelujen tuottamiseen. Yhdistyneen Entirem Corporationin tavoitteena puolestaan on työllistää loppuvuodesta sata alan ammattilaista, jotka tarjoavat lisäarvopalveluja operaattoreille, rahoituslaitoksille, suurille yrityksille sekä langattomien palvelujen tarjoajille. Entirem Corporationin asiakasreferenssejä ovat mm. Sonera Zed ja eQ Onlinen.

Osakevaihdolla toteutetun omistusmuutoksen jälkeen Endero Group Oyj omistaa konsernista noin kaksi kolmasosaa, eQ Online 21 prosenttia ja Macceleration I Ky noin 13 prosenttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?